14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleRecord în fotbal: Serbia a jucat cu patru căpitani împotriva Portugaliei. Cum...

Record în fotbal: Serbia a jucat cu patru căpitani împotriva Portugaliei. Cum a fost posibil

Naționala Serbiei a ratat calificarea la Euro 2016, însă va rămâne în istoria competiției după ce a reușit un record. În doar 8 minute, sârbii au schimbat 4 căpitani, din cauza incidentelor din această partidă.

Meciul, unul fără miză, după ce Portugalia era deja calificată, iar sârbii eliminați, a fost câștigat de lusitani cu scorul de 2-1.

Aleksander Kolarov (Manchester City), Nemanja Matic (Chelsea), Zoran Tosic (CSKA Moscova) și Vladimir Stojkovic (Maccabi Tel Aviv) sunt cei patru căpitani care și-au pasat banderola de la unul la altul, în doar 8 minute, pe parcurs ce ieșeau de pe teren.

Citește și Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. Ce record a doborât

Mai întâi Koralv, căpitan până în minutul 77, a fost înlocuit, iar Matic a preluat banderola. Mijlocașul lui Chelsea a rezistat până în minutul 81, când a primit catonașul roșu după ce l-a lovit pe unul dintre adversari. Tosic, care a fost numit căpitan, nu a mai rezistat decât până în minutul 85. Astfel Stojkovic a încheiat lista căpitanilor de la acest meci.

Din Grupa I s-au calificat direct la Euro 2016 Portugalia și Albania, o premieră, în timp ce Danemarca va merge la baraj.

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul transmis de Papa Francisc credincioşilor care sărbătoresc Paştele

Într-un mesaj plin de speranță și încredere, Papa Francisc a transmis un apel puternic la bucurie și pace pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă