22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleRăzvan Lucescu: “La Târgu Jiu va fi un meci dificil, pe un...

Răzvan Lucescu: “La Târgu Jiu va fi un meci dificil, pe un teren dificil”

Răzvan Lucescu este sigur că meciul pe care Petrolul în va disputa, în deplasare, la Târgu Jiu, cu Pandurii, va fi un meci dificil. Lucescu jr. a mai spus că echipa sa a profitat de pauza competiţională şi s-a antrenat intens pentru a câştiga meciul de luni, din etapa a şaptea a Ligii Întâi.

”Venim după o perioadă de pauză, au fost două săptămâni excelente, în care ne-am pregătit foarte bine. Va fi un meci dificil, pe un teren dificil, în fața unui adversar care, deși a început mai slab, și-a revenit în ultimele două etape. Oricum, echipele lui Grigoraș practică un fotbal agresiv, dar noi suntem pregătiți pentru un meci de luptă. Am reuşit să recuperăm mai mulţi jucători, aşa că mergem cu o echipă bună şi suntem încrezători că vom scoate maximum din următoarele două jocuri, cu Pandurii şi Steaua, asta dacă nu vor mai exista şi alte greşeli de arbitraj în defavoarea noastră”, a spus Răzvan Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Pastorini, Gallegos şi Filip- ultimii veniţi în haita lupilor vor face parte din lotul care va pleca mâine la Târgu Jiu. În afara suspendaților Geraldo și Teixeira, singurul semn de întrebare rămâne prezența între buturi a lui Pecanha, încă nerefăcut complet, veștile bune venind, în schimb, de la Mutu și Tamuz, ambii recuperați sută la sută. Din păcate, Albin mai are de așteptat cel puțin 10 zile până se va putea pregăti alături de restul coechipierilor.

”Pastorini şi Gallegos sunt doi jucători de calitate, le place mingea şi dovedesc inteligenţă în joc. Este posibil ca unul dintre ei, sau chiar amândoi, să fie pe bancă la partida de luni. În privinţa lui Filip, este un fotbalist care s-a remarcat printr-un spirit profesionist, îl ştiam, şi am decis să-l luăm”, a mai declarat Lucescu jr.  

Plecarea lui Hoban în Israel are, în opinia fostului selecţioner, două aspecte: ”Hoban este o pierdere pentru Petrolul, eu un jucător de valoare, dar, în acelaşi timp, mă bucur pentru el, a plecat la un contract mai mare. A fost dorinţa lui, se apropie de finalul carierei, va împlini curând 32 de ani, şi e normal să-şi asigure viitorul lui şi al familiei”.

Antrenorul Petrolului e conștient că echipa sa trebuie să se întrebuințeze serios pentru a pleca, din nou, învingătoare de la Tg, Jiu, așa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane, când ploieștenii s-au impus cu 3-1, respectiv 1-0.  Lucescu a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj fanilor lipilor galbeni: ”Dacă vom continua să fim dezbinaţi, atunci vom avea şanse minime de reuşită. Sunt situaţii care se întâmplă la orice club din lume şi e important să trecem cu bine şi împreună peste ele”.

 

Cele mai citite

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă