13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleRapid şi-a ales ANTRENORUL. Ce obiectiv i-a fost IMPUS noului tehnician

Rapid şi-a ales ANTRENORUL. Ce obiectiv i-a fost IMPUS noului tehnician

Florin Marin a declarat, vineri seară, la DigiSport, că a semnat un contract pe un sezon pentru funcţia de antrenor al echipei Rapid, el având ca obiectiv promovarea în prima ligă. Am terminat negocierile. Am ajuns la o înțelegere cu domnul Moraru și voi veni pe postul de antrenor. Obiectivul e promovarea, dar nu va fi ușor. Trebuie să construim o echipă într-un timp foarte scurt. Sperăm să aducem jucători cu care să putem îndeplini obiectivul. Am semnat pe un singur an și contractul se prelungește automat în cazul în care vom promova. Voi lucra împreună cu Mihai Ianovschi, cu Florin Pârvu și cu Vasile Iordache – antrenor cu portarii“, a declarat Florin Marin, citat de Mediafax.

Tot vineri, fostul fotbalist Ovidiu Burcă a fost instalat în funcţia de preşedinte al FC Rapid după ce a renunţat la postul de director sportiv al clubului Oţelul Galaţi.

Burcă a ajuns la un acord cu acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, după mai multe runde de negocieri. Noul preşedinte a fost de acord cu condiţiile impuse de Valerii Moraru, iar sâmbătă, de la ora 12.00, va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la baza sportivă Pro Rapid.

Florin Marin a lucrat în sezonul recent încheiat la Oţelul Galaţi cu Ovidiu Burcă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă