Prinţul Harry şi Meghan Markle se întorc acasă

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au părăsit joi după-amiază Noua Zeelandă, ultima etapă din turneul lor de 16 zile întreprins în regiunea Pacificului, informează DPA.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.11.2018 - 09:14

Cuplul princiar britanic a început primul său turneu oficial în străinătate la câteva ore după ce Palatul Kensington a anunţat că ducesa de Sussex este însărcinată. Bebeluşul, primul copil al cuplului, se va naşte în prima jumătate a anului viitor.

Ducele şi ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în luna mai a acestui an, au petrecut patru zile în Noua Zeelandă, participând la evenimente organizate de asociaţii care implementează iniţiative pentru sănătatea mintală, protejarea mediului înconjurător şi ajutorarea tinerilor.

Pe parcursul acestui turneu, care a început în Australia, Harry şi Meghan au asistat la ceremoniile de deschidere şi de închidere de la Invictus Games, o competiţie organizată la Sydney şi dedicată veteranilor de război şi militarilor răniţi pe front.

Alte etape ale turneului au inclus vizite oficiale în Fiji şi Tonga, unde ducele şi ducesa de Sussex s-au întâlnit cu numeroşi localnici şi au profitat de peisajele naturale spectaculoase pentru a se relaxa.

Ei vor reveni joi la reşedinţa lor oficială, Nottingham Cottage, amenajată pe domeniul Palatului Kensington din Londra.

Comentarii