9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleO înregistrare cu Harvey Weinstein a fost difuzată de Sky News

O înregistrare cu Harvey Weinstein a fost difuzată de Sky News

În videoclipul publicat miercuri seară, producătorul o primeşte pe femeia de afaceri Melissa Thompson în vârstă de 28 de ani în biroul companiei sale pentru o întrevedere de afaceri. Producătorul încuie uşa, o strânge în braţe pe tânăra femeie, flirtează insistent cu aceasta după care pare să o atingă pe sub masă în decursul conversaţiei.

Melissa Thompson îl acuză pe mogul că ar fi invitat-o apoi în camera sa de hotel unde ar fi violat-o.

Thompson este una dintre femeile care au iniţiat în iunie o acţiune colectivă în justiţie împotriva lui Harvey Weinstein pe care îl acuză de viol, potrivit presei americane.

Potrivit avocatului lui Weinstein, Ben Brafman, prin intermediul acestei înregistrări Melissa Thompson încearcă să îşi consolidează poziţia împotriva clientului său.

“Este vorba despre o nouă încercare de a-l dezonora în mod public pe domnul Weinstein cu un scop financiar, iar noi nu acceptăm acest lucru. Faptele au semnificaţia lor”, a reacţionat acesta pentru revista People, negând orice formă de comportament sexual inadecvat.

Potrivit Sky News, tânăra mersese în septembrie 2011 în sediul Weinstein Company cu scopul de a prezenta echipei de marketing noul serviciu video şi de analiză a datelor deţinut de start-upul său. Tânăra a filmat întâlnirea cu webcamul computerului.

În imagini, Weinstein intră singur în cameră şi încuie uşa, solicitându-le celor din subordine să nu-l deranjeze. În momentul în care tânăra îi întinde mâna pentru a face cunoştinţă, producătorul o strânge în braţe, pipăind-o pe spate.

După un scurt schimb de cuvinte, producătorul o întreabă: “Îmi dai voie să flirtez cu tine?”. Tânăra răspunde: “Vedem, un pic”.

Producătorul face mai multe comentarii sugestive. În anumite momente, tânăra încearcă să reorienteze conversaţia, în timp ce în altele, pare să răspundă avansurilor sale. Thompson încearcă să facă o glumă: “datele sunt un domeniu fierbinte”. Harvey Weinstein îi răspunde: “E fierbinte. Eşti sexy”.

Puţin mai târziu, producătorul îi spune că va utiliza serviciul prezentat de ea, după care, după cum susţine Mélissa Thompson, Weinstein i-a mângâiat piciorul pe sub masă.

Tânăra a explicat pentru Sky News că nu dorea “să strice întâlnirea”, încercând să “salveze aparenţele” şi să “gestioneze situaţia”, dar nu crede că l-a încurajat.

“Dacă încercam să mă îndepărtez de el, se deplasa într-un loc unde putea să mă încolţească. Mă simţeam în permanenţă prinsă în capcană”, a mai spus tânăra.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă