18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleO celebră firmă de motociclete și-a deschis showroom la București

O celebră firmă de motociclete și-a deschis showroom la București

Miercuri, 10 martie 2021, s-a deschis primul showroom de motociclete Triumph din România.

Spațiul de expunere va funcționa la București.

“Printre modelele care se pot regăsi în showroom, pasionații de motociclete pot găsi modele din toate categoriile, de la legendara serie clasică Bonneville și până la Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume, care are o capacitate de 2500 cmc”, anunță un comunicat de presă difuzat miercuri.

,,Motocicletele Triumph au un caracter distinct, unic, dat în principal de motor. Pe lângă propulsorul twin clasic cu doi cilindri în paralel, ideal pentru utilizarea pe drumuri publice, Triumph este recunoscut și apreciat pentru motoarele cu trei cilindri care oferă echilibrul perfect între cuplul din zona turațiilor medii și puterea din plaja turațiilor ridicate. Triumph îmbină perfect tradiția cu tehnologia modernă pentru a crea modele deosebite, iar motocicletele nu se devalorizează în timp, este o investiție în plăcere și funcționalitate de care te poți bucura o perioadă îndelungată”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Cu o tradiție în producție de peste 100 de ani, motocicletele britanice Triumph au în spate o întreagă istorie, doborând recordul mondial de viteză pe uscat de 4 ori și deținând titlul de ,,Cea mai rapidă motocicletă din lume” timp de 15 ani. O dovadă în plus a fiabilității și performanțelor o arată și faptul că în prezent echipele care concurează în campionatul Moto2 folosesc motoare furnizate de Triumph.

Totuși, gama de motociclete Triumph nu este dedicată doar iubitorilor de sporturi extreme, ci și începătorilor, celor îndrăgostiți de aventură sau chiar celor care vor să se strecoare mai rapid prin aglomerația urbană. 

,,Ne bucurăm că am reușit să deschidem în sfârșit în București primul showroom Triumph Motorcycles. Este primul și singurul showroom oficial de la noi din țară, realizat după standardele Triumph. De astăzi, pasionații de motociclete vor putea admira, testa și cumpăra cele mai noi modele, de la modelul entry-level Trident, la celebrele serii Bonneville și Tiger, dar și echipamente originale Triumph, de înaltă calitate. Îi așteptăm pe cei interesați să ne facă o vizită, să descopere, să ceară modelele de test și să împărtășim idei despre pasiunea noastră comună”, a spus Radu Constantinescu, Sales Manager Triumph România.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă