10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleNunta Regală: Modelul Lady Amelia Windsor nu figurează printre invitaţi

Nunta Regală: Modelul Lady Amelia Windsor nu figurează printre invitaţi

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, de profesie model, este nepoata vărului reginei, prinţul Edward, duce de Kent, şi a 37-a în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Lady Amelia este verişoara de gradul trei a prinţilor Harry şi William, iar în prezent studiază franceza şi italiana la Universitatea din Edinburgh.

Potrivit The Sun, nici Amelia, nici sora sa Marina (25 de ani) nu au fost invitate la nunta regală de sâmbătă.”Au fost puţin mirate să nu fie invitate deoarece îşi doreau să meargă”, a precizat o prietenă pentru publicaţia menţionată.

Amelia a devenit cunoscută publicului după ce a apărut pe coperta revistei Tatler în 2016, care a descris-o drept “cel mai frumos membru al familiei regale”.

În prezent, tânăra şi-a făcut un nume în lumea modei, defilând pentru designeri precum Dolce & Gabbana, şi figurează printre modelele agenţiei Storm Models, care le-a descoperit şi pe Kate Moss şi pe Cara Delevingne.

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă