12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleNuntă în trupa Spice Girls: Emma Bunton s-a căsătorit

Nuntă în trupa Spice Girls: Emma Bunton s-a căsătorit

După mai bine de 20 de ani, Emma Burton și logodnicul ei, Jade Jones au făcut marți pasul cel mare, în cadrul unui eveniment discret la care au participat exclusiv doar cei apropiați cuplului. Vestea a fost dată de cei doi în mediul online prin publicarea unor fotografii surprinse la nuntă.

„Domnul și Doamna Jones”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei. Emma Burton s-a reprofilat după destrămarea trupei Spice Girls și a devenit bucătar.

Artista a purtat o rochie midi albpm cu mâneci din voal și accesorizate cu dantelă. Logodnicul său a purtat un sacou Gucci acccesorizat cu o pălărie și pereche de pantaloni bej. 

 

Cei doi au împreună și doi copii. Emma Burton a născut primul băiat în august 2007 și, patru ani mai târziu în 2011 a da naștere celui de-al doilea fiu. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă