18 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

LIVE VIDEO “Nunta anului” în Marea Britanie

Ceremonia a început în jurul orei locale 11:00 (13,00 ora României), în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

PROGRAMUL CEREMONIILOR  

Ora 08:00: Cei 1.200 de invitaţi ai publicului au început să sosească pe peluza Castelului Windsor. 

08.30 – 10.00: Cei 600 de invitaţi care vor asista la ceremonia religioasă vor începe să sosească în trăsuri din care vor coborî în apropiere de Round Tower, un turn din structura Castelului Windsor. Ei vor merge pe jos către capelă, accesul fiind permis prin intrarea sudică a acesteia. 

Ora 10.20: Membrii familiei regale britanice vor începe să sosească şi vor intra în capelă prin Poarta Galileei. Meghan Markle şi mama ei vor merge cu maşina de la hotel spre capelă, traseul automobilului urmând promenada Long Walk.

 

UPDATE

Meghan Markle a sosit la capela St. George purtând o rochie simplă şi un voal alb lung

 

Meghan Markle a sosit la Capela St. George în rochie simplă, cu mânecă şi un voal alb lung purtat de doi băieţi îmbrăcaţi în negru. 

Britanica Clare Waight Keller este creatoarea rochiei miresei. Waight Keller a devenit anul trecut prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy. 

Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost oferită lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace. 

Meghan a păşit spre altar la braţul prinţului Charles.

 

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă