16 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Noutăţi – rulouri inteligente

Asa cum in cadrul unei case conectate este posibil controlul tuturor echipamentelor conectate din casa (sisteme de deschidere, iluminat, securitate si incalzire), in acelasi timp, se pot conecta, in mod inteligent, si echipamente din acelasi spatiu – cum ar fi fereastra.

Astfel, rulourile inteligente  sunt actionate prin internet si au particularitati exceptionale, precum:

– actionare universala, de oriunde din lume (acest lucru este posibil prin intermediul tehnologiei Somfy io cu care sunt dotate si care permite actionarea lor de la distanta);
– manevrare rapida, cu un singur click si in functie de mai multe scenarii, prin simpla conectare a unor senzori de vreme, a unui ceas sau a unei alarme;
v- erificare continua, intrucat pozitia lamelelor poate fi supravegheata de la distanta si modificata simplu printr-un singur click.

Pentru actionarea rulourilor inteligente nu este nevoie decat de un smartphone sau de o tableta cu sistem de operare Android sau iOS, de la Apple, neaparat conectate la internet.
Siguranta ferestrelor poate fi de acum una deplina, iar manevrarea acestora si a rulourilor este cum nu se poate mai simpla si se afla la doar un click distanta. Iar rulourile inteligente si ferestrele unde sunt montate reprezinta un prim-pas spre o casa conectata.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă