Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noul standard de patru stele include nebulizatoare și lămpi UV pentru dezinfectarea camerelor

În perioada pandemiei, un complex hotelier de 4 stele din stațiunea Balvanyos a investit peste 350.000 de euro pentru renovare și pentru creșterea gradului de confort.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.07.2020 - 20:30

Lucrările de renovare au început în luna martie 2020, odată cu declararea stării de urgență și au durat aproximativ două luni. Toate cele peste 100 de camere ale Balvanyos Resort & SPA au fost complet renovate, păstrându-se conceptul întregului hotel de resort în inima naturii.

Investiția s-a ridicat la aproape 3500 euro pentru fiecare cameră și a inclus schimbarea anumitor piese de mobilier, înlocuirea sistemelor de iluminat, dar și dotarea camerelor cu facilități moderne, cum ar fi aparate de cafea gratuită și draperii blackout.

În același timp s-au ridicat standardele de curățenie și igienă în camere, în spiritul noilor reglementări de combatere a pandemiei. S-a investit în nebulizatoare și lămpi UV pentru dezinfectarea camerelor.

Comentarii

loading...