Netflix anunță un nou serial adaptat după Frank Miller: „Moștenirea lui Jupiter”

Bazat pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, Moștenirea lui Jupiter este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea relațiilor de familie, putere și loialitate.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2021 - 17:25

Netflix a anunțat astăzi premiera unei noi producții, care va putea fi vizionată din această primăvară. Este vorba de „Moșternirea lui Jupiter”, un proiect inspirat de benzile desenate create de Mark Millar și achiziționate de platforma de streaming în urmă cu aproape 4 ani. 

Sezonul cu opt episoade se lansează vineri, 7 mai, exclusiv pe Netflix. 

Din distribuție fac parte Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris,  Andrew Horton, Mike Wade și Matt Lanter. 

DESPRE JUPITER’S LEGACY/ MOȘTENIREA LUI JUPITER:  

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

 

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton și Sang Kyu Kim.

Citește totul despre:

Comentarii