FOTO. Miss „Bum Bum” susține decizia lui Messi

Suzy Cortez, miss „Bum Bum” și fana numărul unu a lui Lionel Messi, declară că este gata să întoarcă faimosul ei spate echipei pe care o susține încă din copilărie și să-și sprijine idolul în următorul său transfer.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2020 - 20:21

După ce catalanii au anunțat că nu îl lasă să plece liber de contract, Suzy a răbufnit la adresa conducerii formației de pe Camp Nou: „Messi a făcut totul pentru Barcelona, fără el nu s-au fi putut califica nici în Europa League. Atât timp cât Josep Maria Bartomeu este președintele Barcelonei, nu voi mai purta tricoul și nici nu le voi celebra victoriile sau titlurile”.

Într-o postare explozivă pe Instagram, Suzy a declarat că susține decizia lui Messi de a o părăsi pe Barcelona pentru a semna cu englezii de la Manchester City. „Eu susțin 100% decizia lui de a pleca. Cel mai bun jucător din istorie este tratat ca un gunoi de Barcelona. Voi deveni cel mai mare fan al celor de la City”, a adăugat regina posterioarelor.

Înainte ca argentinianul să primească cel de-al șaselea Balon de Aur al carierei, modelul brazilian de 28 de ani și-a făcut un tatuaj pe spate, deasupra fundului, cu mesajul „Messi 10” și cu sigla Barcelonei.

Suzy, care a fost blocată de Messi pe Instagram în 2016, pentru că l-a bombardat cu poze mult prea sexy, planifică deja o ședință foto în tricoul lui Manchester City, dacă trasferul se va concretiza.

Comentarii