15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleMircea Sandu îl înţeapă pe şeful FRF

Mircea Sandu îl înţeapă pe şeful FRF

Mircea Sandu i-a răspuns imediat preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, care l-a sfătuit “să îşi vadă de drumurile la DNA”. Mircea Sandu a spus că şi Burleanu va ajunge tot la DNA.

"Sunt un om care sunt de 50 de ani în fotbal şi o lepădătură şi impostor mai mare decât ăsta nu am văzut de când mama m-a făcut. Această lătură apreciază rezultatele cui? Piţurcă, Răducioiu, Gâlcă. Cine i-a angajat pe aceşti oameni? Sandu Mircea. Şi aceşti antrenori şi-au făcut treaba, au calificat echipele, Piţurcă a rezolvat o treime din calificare. El pe cine a angajat? Pe CV. Aşa se numesc antrenorii lui, CV. Să-mi văd de treaba mea şi de drumurile mele la DNA? Eu îi spun următorul lucru: bă impostorule, mai e puţin şi îngropi fotbalul românesc. E adevărat că am fost citat la DNA. Şi am fost la DNA. Dar el va urma la DNA pentru că a adus prejudicii imense financiare fotbalului românesc făcând un abuz incomensurabil în serviciu, reziliind fără acordul Comitetului Executiv contractul lui Piţurcă", a spus Sandu, potrivit Mediafax.

Mircea Sandu a precizat că în contract existau clauze financiare reciproce, fie pentru federaţie dacă îl demitea, fie pentru Piţurcă dacă pleca. "Constat şi aud că a încheiat conturile acest contract pe cale amiabilă de comun acord. Trebuie văzut cine a luat banii. Mai spune că atunci când i-a cerut 700.000 lui Piţurcă s-a creat o situaţie neproductivă – această limbă de lemn pe care o are impostorul – la echipa naţională şi a cauzat unităţii şi stabilităţii echipei naţionale. Că a evitat să ia bani sau să nu ştiu ce cu Piţurcă pentru ca jucătorii să fie concentraţi la cel mai înalt nivel. A prejudiciat federaţia cu mai bine de un milion fără ca persoanele care conduc fotbalul, adică cei din Comitetul Executiv, să fie consultate şi să aibă o hotărâre. Deci DNA-ul va fi pe el", a adăugat fostul preşedinte al FRF.

Sandu şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa faptului că noul selecţioner va fi anunţat până la finalul săptămânii viitoare. "Mergând mai departe, e o mare greşeală şi nenorocire când vii şi spui că nu ai soluţie. Şi cu toate astea îl împingi pe cel prezent cu rezultate bune, îl împingi să plece. Păi dacă tu anunţi selecţionerul la sfârşitul săptămânii celeilalte, adică undeva pe 30, aproape de 30 octombrie, în condiţiile astea cine convoacă jucătorii? Pentru că există termene clare la FIFA şi UEFA de anunţare a jucătorilor convocaţi. Cine îi contactează, cine se ocupă de toate celelalte detalii? Pentru că acest impostor bolşevic care a terminat Ştefan Gheorghiu nu ştie. Nu ştie şi trebuie să plece urgent de acolo pentru a nu distruge tot ce am lăsat noi în urmă, bune şi rele", a declarat Mircea Sandu.

 

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă