21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleMelissa McCarthy a reuşit să strecoare 30 de sendvişuri la gala Globurilor...

Melissa McCarthy a reuşit să strecoare 30 de sendvişuri la gala Globurilor de Aur

Aşa cum se întâmplă adesea la galele cu premii, cina a fost servită în timp ce numeroase celebrităţi se aflau încă pe covorul roşu, pentru a evita crearea unui vacarm suplimentar, aşa că vedeta din “Can You Ever Forgive Me?” s-a decis să ia problema în propriile mâini şi să vină cu o soluţie.

“Le-am înmânat tuturor”, a declarat pentru Variety McCarthy, nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă. “Anul viitor, vin cu hotdogi”, a adăugat ea.

Olivia Colman a ţinut să-i mulţumească colegei sale pentru acest gest caritabil în timpul discursului de acceptare a premiului pentru cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie, strigând de pe scenă: “Mulţumesc pentru sandvişuri!”.

La rândul său, Jessica Chastain a avut cuvinte de laudă pentru iniţiativa lui McCarthy şi s-a declarat curioasă să afle cum a reuşit aceasta să strecoare sendvişurile la gală. “Este o idee bună pentru că atunci când intri în sală cina a fost deja servită şi eşti întotdeauna flămând”, a precizat ea.

O imagine cu savuroasele gustări – oferită revistei Variety – pare să indice că acestea ar proveni de la restaurantul Joan’s on Third, unde un sendviş similar costă circa 8 dolari.

Cele mai citite

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă