11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle și prințul Harry speră ca în 2021 să se împace...

Meghan Markle și prințul Harry speră ca în 2021 să se împace cu familia regală

Odată cu aceste schimbări, însă, relația dintre Harry și fratele său mai mare, William, nu a mai fost la fel de bună ca în trecut. Presa internațională scrie că cei doi nu s-au mai înțeles încă de când Harry a început să iasă cu Meghan.  Lui William nu i-a fost frică să-și exprime rezervele în legătură cu povestea de dragoste care avansa în pași repezi.

Meghan Markle și prințul Harry rămân totuși pozitivi pe măsură ce intră în Anul Nou. În timp ce Ducele și Ducesa de Sussex împlinesc un an de când au anunțat că vor demisiona ca membri superiori ai familiei regale și  „speră că 2021 poate fi un moment de vindecare nu doar pentru lume, ci și pentru familia lor’, un sursa apropiată celor doi pentru publicația People.

„Dezacordurile familiale tind să piardă din intensitate odată cu distanța și timpul’, mai spune sursa.

În timp ce pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, să revadă Marea Britanie, se crede că vor face călătoria în acest an pentru câteva ocazii speciale de familie.
Aceiași publicație notează că  Harry va participa la aniversarea celor 100 de ani ai bunicului său, prințul Philip, în iunie. Iar în iulie, William și Harry sunt așteptați să facă echipă pentru dezvăluirea mult așteptată a unei statui a mamei lor, prințesa Diana, în Palatul Kensington pentru a comemora ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a ei.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă