15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleMarius Elisei, declarații despre divorțul de Oana Roman: „ Divorțul nu e...

Marius Elisei, declarații despre divorțul de Oana Roman: „ Divorțul nu e ușor”

Astăzi, Marius Elisei a venit în studio și a făcut declarații despre divorțul de Oana Roman. Marius a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas și că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă:

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit”. ”Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a declarat Marius. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relația, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii și-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a declarat el. 
 

Optimist din fire, Marius a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”. 
Nu ratați, zi de zi, emisiunea La Măruță pentru a vedea cine va convinge temutul juriu că poate pregăti cea mai gustoasă plăcintă și pentru a afla cele mai interesante noutăți ale vedetelor! 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă