12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleMarica, surprins de plecarea lui Pițurcă. Căpitanul a vorbit cu Burleanu despre...

Marica, surprins de plecarea lui Pițurcă. Căpitanul a vorbit cu Burleanu despre noul selecționer

Ciprian Marica este suprins de decizia lui Victor Piţurcă de a părăşi echipa naţională. Marica a mărturisit că Piţurcă i-ar fi spus că nu va pleca.

„Sunt surprins, nu mă așteptam. Probabil a fost o ofertă de nerefuzat. Am vorbit de puțin timp cu el și mi-a zis că nu va pleca. Văd că lucrurile s-au schimbat. Poate că este cea mai bună alegere pentru el. Nu avem decât să-i respectăm alegerea și să-i urăm baftă.La meciul cu Ungaria am vorbit cu el pe tema asta, pentru că voiam să fie lămurită problema. Nu era bună tensiunea: pleacă-nu pleacă, stă-nu stă… Acum lucrurile sunt clare, dar obiectivul nostru rămâne același: calificarea la Euro. Va trebui să mergem mai departe”, a declarat Marica, potrivit Digi Sport.

Marica a mai spus că s-a operat de menisci şi va lipsi o lună şi jumătate de pe terenul de joc.

„Mai mult ca sigur voi lipsi între 4 și 6 săptămâni, am fost la medic în Germania… Cei care m-au înlocuit în ”dubla” cu Ungaria și Finlanda au făcut-o foarte bine, au și marcat… Una peste alta, mai puțin contează dacă joacă Marica sau nu, e bine că echipa națională nu stă într-un jucător sau altul. Pe Sânmărtean l-am văzut la București, nu am putut vedea meciul din Finlanda, pentru că eram la control. Cât a putut și el, a jucat. El cred că-și terminase benzina, dacă mă întrebați sincer, de-aia a fost schimbat cu Ungaria. Este un jucător care îți poate da o pasă decisivă. Nu mă surprinde, pentru că știam de ce este capabil. Toată lumea știa că cea mai mare problemă a lui e faza defensivă, Lucian nu făcea faza asta, așa cum ar fi dorit Pițurcă. De-abia am venit la Konya, vreau să demonstrez aici. Nu exclud Arabia Saudită, pe viitor, dar deocamdată gândul meu e la Konyaspor, aici, unde vreau să fac lucruri frumoase. Am încercat să nu mă operez, asta era ultima variantă, dar nu s-a putut altfel. Și doctorii au încercat să evite operația, mai ales că e a treia, având alte două operații la meniscul genunchiului drept”, a mai spus atacantul lui Konyaspor.

Marica a mărturisit că a fost sunat de Răzvan Burleanu pentru a discuta despre viitorul selecționar al naționalei, dar a evitat să spună ce nume i-a propus președintelui FRF.

„Am discutat cu domnul Burleanu, mi-a zis că există șanse mari ca domnul Pițurcă să plece. Am vorbit despre cum văd eu viitorul echipei naționale. Nu cred că sunt singurul jucător care a fost întrebat…Eu îmi doresc în primul rând să avem rezultate, asta e primordial. Bineînțeles că jocul ar trebui să se îmbunătățească”, a conchis Ciprian Marica.

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă