4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleMarele Gatsby revine la Revelionul Intercontinental

Marele Gatsby revine la Revelionul Intercontinental

In fuga cotidiana si in incercarea de a face cat mai multe in cel mai scurt timp dupa job, parca de Craciun lumea se opreste pentru un moment si admira, respira si se bucura.

Cafenele devin pline de prieteni dornici sa isi imprataseasca planurile de Sarbatori iar vinul fiert, ceaiul si ciocolata sunt comandate pe banda rulanta.

Daca esti una dintre persoanele care iubesc luna Decembrie si petrecerile ei, atunci articolul acesta este pentru tine.

Bucurestiul la pas de la Piata Romana pana la Universitate poate fi o plimbare placuta dar cu aer tare in luna decembrie, iar daca dupa shopping de turta dulce si globulete simti nevoia sa te incalzesti, atunci opreste-te la InterContinental.

Vei gasi o atmosfera placuta si calduroasa, iar mirosul de cafea cu scortisoara sau de vin fiert de la Intermezzo Bar si Intermezzo Lobby Lounge va completa peisajul idilic.

Daca te tenteaza sa faci poze frumoase pentru retelele de socializare atunci in lobbyul hotelului vei gasi decoratiuni speciale menite sa fure aprecierile prietenilor tai. Spre final de saptamana s-ar putea sa fie ‘’bataie’’ pe poze la brad pentru ca hotelul gazduieste petreceri corporate de Craciun, in cele trei  sali impozante –  Ronda, Rapsodia si Fortuna.

Brunchissimo de colectie, editia speciala de Craciun

Daca anul acesta te-ai gandit sa nu iti mai petreci Craciunul acasa, ci sa te rasfeti alaturi de cei dragi la un restaurant, atunci iti propunem sa mergi la Brunchissimo, Sunday Brunch-ul de succes de la InterContinental care are o editie super speciala si gustoasa de Craciun.

Imagineaza-ti: tu, cei dragi, cel mai frumos peisaj din centrul luminat al Bucurestiului, atmosfera eleganta dar relaxata, cu muzica live  si multe arome de mancare delicioasa – preparate de Craciun romanesti si din marile bucatarii ale lumii.

Brunchissimo de Craciun va fi o bucurie si pentru cei mici. In zona de distractie  dedicata lor, unde petrec duminica de duminica cu Super Zapa si unde castiga premii de la Noriel, copiii vor primi o vizita de la Mos Craciun, care a decis sa faca o vizita la hotel si sa surprinda prichindeii.

Petrecere cu Loredana, in stil Marele Gatsby

InterContinentalul propune anul acesta o calatorie in timp pentru petrecerea de Revelion si ne aduce chiar in anii ’20. Daca esti un mare fan al petrecerilor glamour in stil Great Gatsby, atunci trebuie sa alegi aceasta petrecere.

Sala Ronda, cea mai celebra sala de bal hotelului, va gazdui petrecerea tribut a anilor 20’ intr-un stil elegant si spectaculos. Veti face o incursiune in lumea agitata a lui Jay Gatsby, cu decoruri specifice anilor Jazzului si mancare pentru cei care iubesc delicatesele.

Loredana este invitata speciala care va ridica sala in picioare si va face ca trecerea dintre ani sa fie memorabila. Alaturi de acest moment artistic de exceptie, invitatii vor dansa cu trupa de balet IUNO Dance si vor o vor asculta pe Doina Spataru la saxofon, care ii va surprinde si cu un moment pe ritmuri disco.

Meniul de Revelion de la Sala Ronda va fi servit la masa si va contine sase feluri de mancare precum: terină de prepeliță în crustă de ierburi, servită cu ciuperci “alla boscaiola”, ravioli sepia umplut cu fructe de mare, servit cu langustine si medallion de vita cu sos marsala.

Premiile extravagante pentru tinuta, dans si cei mai buni petrecareti vor consta in nopti de cazare la hoteluri InterContinental din capitalele filmului European – Londra, Paris, Berlin, dar si un brunch de duminica pentru 10 persoane la Braseria Corso.

Pretul pentru participarea la Revelionul “The Great Gatsby” este de 1150 RON/ persoana, iar pentru rezervarile achitate pana la data de 30 noiembrie se ofera discount 10%.

Petreceri in restaurantele hotelului

Daca preferati un loc mai putin somptuos, dar elegant, cu mancare foarte buna si distractie asigurata de DJ, atunci va recomandam Braseria Corso si Restaurantul Modigliani. Aici beneficiezi de un buffet de gala si pachet complet de bauturi si ai in plus si avantajul teraselor, dar si al pretului mai redus – 870 RON/ persoana.

Un Revelion de 5 * este semnul unui inceput de an formidabil!

 

Detalii Revelion:

Rezervari la 0799 994 995 sau pe bucharest.restaurants@ihg.com

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă