19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleManchester United a câștigat Supercupa Angliei

Manchester United a câștigat Supercupa Angliei

Manchester United a câștigat duminică Supercupa Angliei la fotbal, așa-numita Community Shield, învingând-o pe Leicester City cu scorul de 2-1 (1-0), pe stadionul londonez Wembley, informează  Agerpres.

Manchester United, antrenată din acest sezon de Jose Mourinho, a deschis scorul în minutul 26 prin Jesse Lingard, după o acțiune personală. “Vulpile” au egalat în minutul 52 prin golgheterul lor, Jamie Vardy, care a profitat de marea greșeală a lui Marouane Fellaini, ce a pasat prea slab către propriul portar. Victoria “diavolilor roșii” a fost adusă în minutul 83 de un nou-venit, starul suedez Zlatan Ibrahimovic, cu o lovitură de cap.

Leicester este surprinzătoarea câștigătoare a ediției trecute a Premier League, iar Manchester United este deținătoarea Cupei Angliei.

Jesse Lingard a marcat ultimul gol pentru United în mandatul antrenorului Louis van Gaal, aducând, din postura de rezervă, victoria în finala Cupei Angliei, iar acum a semnat primul gol al echipei într-un meci oficial după venirea lui Mourinho.

Înaintea meciului, Mourinho a făcut deliciul presei, afirmând că nu ar schimba cariera sa cu cea a tehnicianului lui Leicester, Claudio Ranieri.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă