9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMagazin online de piese auto de marcă – Cel mai simplu mod...

Magazin online de piese auto de marcă – Cel mai simplu mod de a cumpăra piesele auto potrivite

Te-ai gândit să cumperi piese auto online? Este o decizie bună, pentru că vei economisi timp și în plus, dacă alegi magazinul potrivit, poți cumpăra piese auto în siguranță pe Internet. Prin comerțul online și industria pieselor auto a avut de câștigat. Pe de altă parte, clienții au avut și ei avantajele lor, din achiziționarea de piese auto online:

·         Este mai greu să găsești un anumit produs importat, pentru o mașină străină, la un magazin fizic în oraș.

·         Pe Internet, în magazinele online poți găsi o mare varietate de piese auto, pentru toate tipurile de mașini.

·         Achiziția pe Internet este rapidă, permite analiza prețurilor, a articolelor de la diferite brand-uri, compararea produselor originale și aftermarket.

·         Prin intermediul consilierilor online poți afla informații despre produsele dorite. Când alegi un magazin online de încredere și calitatea informațiilor despre produsele oferite de consilieri este mai bună. Vei afla tot ce te interesează pentru a face cea mai bună alegere.

·         Prețurile pe Internet sunt competitive, se pot achiziționa produse la cele mai mici prețuri de pe piață, ceea ce este un mare avantaj.

·         Prin cumpărături online nu mai pierzi timp, nu mai pleci de acasă prin magazinele din oraș.

·         Metodele de plată disponibile sunt variate, poți plăti cash la primirea coletului sau chiar în rate, iar în plus ai și posibilitatea de returnare a produsului, dacă acesta nu se potrivește la tipul de mașină respectiv.

·         La majoritatea magazinelor online există și comentarii de la clienți, acestea apar și pe rețelele de socializare. Opiniile clienților pot fi un indicator bun al faptului că magazinul este serios, iar produsele oferite de el sunt de calitate.

Cauți un magazin online de piese auto pentru mașini străine? Intră pe site-ul Rapid Auto – magazin online de piese auto și vei obține o gamă largă de astfel de produse, la prețuri competitive. Magazinul este lansat de Best Auto Vest, care are o experiență de 17 ani în acest domeniu. Are prețuri corecte, este importator direct și distribuitor în România al pieselor auto din Polonia de la https://polcar.com/en/ și are zeci de mii de piese auto, originale și aftermarket, care respectă standardele de siguranță și calitate.

Produsele de aici sunt de marcă, sunt piese auto de cea mai bună calitate, care includ:

·         Alternatoare și demaratoare BOSCH

·         Kit ambreiaj marca SACHS, LUK, VALEO

·         Bujii scânteie DENSO, NGK și bujii incandescente BERU, BOSCH, care asigură economii bune de combustibil, elimină problemele de pornire și cresc puterea motorului

·         Cablu frână COFLE din Italia, disc de frână ATE

·         Ștergătoare de parbriz BOSCH care oferă o vizibilitate excelentă indiferent de condițiile atmosferice

·         Sonde BOSCH care optimizează funcționarea motorului, iar în plus reduc și nivelul de toxicitate al gazelor de evacuare.

Magazinul online are un filtru de căutare, care este integrat cu catalogul TecDoc, ce permite identificarea precisă a tipului de autovehicul și găsirea rapidă a piesei de schimb potrivită acestuia. Catalogul de piese auto conține părți din grupul de motoare, echipamente electrice, componente de șasiu, piese de caroserie pentru toate tipurile de mașini. Poți găsi produse din domeniul auto pentru mașini AUDI, HONDA, NISSAN, MERCEDES, BMW, KIA, TOYOTA, SAAB, ALFA ROMEO, PEUGEOT și altele.

Piesele și accesoriile auto achiziționate prin intermediul acestui magazin sunt la prețuri rezonabile, pentru că au fost selectate cât mai bine de la furnizori. Există tot felul de piese pentru mașini europene, coreene, japoneze, la cele mai convenabile prețuri de pe piață.

Versiune magazin pentru telefoane mobile ușor de utilizat!

Magazinul oferă posibilitatea de a alege și a cumpăra produsele foarte simplu, are o versiune pentru telefoane mobile, care se utilizează ușor. Nu trebuie decât să filtrezi în categorie producătorul pe care îl vrei și apoi să comanzi piesa dorită. Există piese auto ale celor mai cunoscuți producători din lume, dar și piese auto mai ieftine, care au sigla RapidAuto.

Plata produselor se face online, cu cardul bancar, folosind sistemul PayU, prin transfer bancar, sau în 1-5 rate fără dobândă. Există și varianta de a plăti cash, la primirea coletului. Pe BestAutoVest.ro se face și plata cu cardul de cumpărături.

Consultanță Gratuită!

Magazinul oferă sfaturi și informații gratuite prin consilierii săi. Aceștia răspund rapid la mesajele clienților, în cel mult 24 de ore. Poți comunica cu ei sunând la numărul de telefon de pe site, de luni până vineri, între orele 08.00 – 19.00, sau poți lăsa mesaj prin e-mail.

Pe site-ul magazinului există și un link prin care poți returna produsul comandat, dacă acesta nu corespunde cerințelor tale. Sunt situații în care poate produsul nu este identic cu cel de pe autoturism și uneori este necesar ca acesta să fie schimbat. La acest magazin returul se face imediat, dar trebuie să îl trimiți în aceeași stare în care l-ai primit.

Garanție prevăzută prin lege la piesele auto

Toate produsele au garanție prevăzută prin lege, marcaje ce atestă caracterul de origine al acestora. În general termenul de garanție este de 2 ani, de la data cumpărării produsului. La ștergătoarele de parbriz termenul de garanție este de 6 luni, iar la becuri este de 3 luni.

La magazinul online RapidAuto.ro poți găsi și achiziționa produse auto și accesorii de marcă, la cele mai bune prețuri din România. Aici cumpărăturile online pe Internet sunt rapide, ușor de realizat și sigure.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă