17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucescu este mandru de brazilienii din Ucraina

Lucescu este mandru de brazilienii din Ucraina

Vedetele lui Șahtior Donețk au venit la Cluj pentru "dubla" amicală cu CFR și "U", iar Mircea Lucescu nu a ezitat să-i laude pe brazilienii săi.

Mircea Lucescu se află cu Șahtiorul la Cluj, pentru meciul amical cu Universitatea, de duminică, și cu această ocazie a stat mai bine de jumătate de oră de vorbă cu jurnaliștiii, despre planurile sale de viitor.

Tehnicianul se mândrește cu echipa pe care a format-o la Șahtior și i-a scos în evidență pe doi dintre brazilienii săi, pentru care a refuzat oferte importante în aceasta vara.

Este vorba de Douglas Costa și Alex Teixeira, care au fost ofertați în această vară de Atletico Madrid, Roma, Monaco și PSG, dar Lucescu a insistat să-i păstreze, iar Ahmetov i-a făcut pe plac.

Toti erau interesati, si Ancelotti si Prelegrini si Wenger… Toti ma intreaba de acesti jucatori!”, spune mândru tehnicianul lui Șahtior.

Campioana Ucrainei a remizat, vineri, scor 3-3, cu CFR Cluj, într-un amical disputat pe standionul Constantin Rădulescu. Pentru CFR au marcat Ivanovski, Jaime și Christian, în timp ce golurile Șahtiorului au fost înscrise de Kryvtsov, Adriano și Bernard potrivit dolcesport.ro

 
Cele mai citite

Banner de campanie al lui Nicușor Dan, lângă bălării de peste 1 m înălțime. FOTO

Imagini surprinse de jurnaliștii cotidianului național ROMÂNIA LIBERĂ arată iarbă și buruieni înalte de peste un metru, în mijlocul Capitalei, lângă Palatul Parlamentului, pe...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă