18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleDebut cu stângul pentru Astra în grupele Ligii Europa, Dinamo Zagreb- Astra...

Debut cu stângul pentru Astra în grupele Ligii Europa, Dinamo Zagreb- Astra 5-1

Astra a început cu stângul aventura din grupele Ligii Europa. Echipa din Giurgiu a pierdut cu 1-5 meciul cu Dinamo Zagreb, în deplasare. Pentru giurgiuveni urmează, în etapa a doua, meciul de acasă cu FC Salzburg, programat pe 2 octombrie.

Echipele de start:

Dinamo Zagreb: 34. Eduardo (GK), 4. Simunic (C), 6, Ivo Pinto, 22. Sigali, 8. Antolic, 16. Ademi, 19. Pivaric, 77. Brozovic, 2. Soudani, 28. Wilson Eduardo, 90. Cop.

Rezerve: 1. Jezina (GK), 3. Ibanez, 10. Paulo Machado, 23. Goncalo Santos, 24. Coric, 55. Vukojevic, 9. Henriquez.

Antrenor: Zoran Mamic

Astra Giurgiu: 1. Lung (GK), 5. Ben Youssef, 13. Junior Morais, 15. Oroş, 22. Pliatsikas, 6. Yahaya, 9. Enache, 14. Laban, 91. William Amorim, 10. Budescu (C), 21- Fatai.

Rezerve: 33. Coman (GK), 89. Toure, 4. Florescu, 8. Seto, 20. Chiţu, 26. Rus, 19. Bukari.

Antrenor: Daniel Isăilă

 

Astra nu e deloc favorită în grupa din care mai fac parte, pe lângă Dinamo Zagreb,  FC Red Bull şi Celtic Glasgow. “Dracii negri” se pot lăuda însă că au trimis acasă Slovan Liberec sau chiar Olympique Lyon.

Valerică Găman este incert pentru această partidă, fiind singurul semn de întrebare din lotul lui Daniel Isăilă. De partea cealaltă, Zoran Mamic, antrenorul lui Dinamo Zagreb, nu poate cont ape fundaşul Simunovic, care este accidentat.

 “Ne aşteaptă un joc extrem de greu, suntem conştientţi de acest lucru, dar asta nu ne sperie. Suntem fără experienţă, asta e clar, în competiţiile europene, comparativ cu adversarii noştri, dar putem compensa printr-o dorinţă foarte mare de afirmare”, a declarat Daniel Isailă înaintea acestui meci.

“Ne aşteaptă un meci dificil, Astra este un adversar de calitate. Vrem sa începem cu o victorie şi vom face totul pentru a o obţine. Suntem pregătiţi şi cred în calitatea noastră. Respectăm adversarul, l-am analizat în detaliu. Cel mai periculos jucător de la Astra este Enache, dar au şi alţi jucători buni. În ofensivă, joacă foarte rapid. Pot spune că rar am văzut o echipă cu atât de mulţi jucători rapizi pe faza de atac. Simunovic are probleme şi nu va juca în meciul cu Astra. Sperăm să vină cât mai multă lume la stadion, iar fanii să facă o atmosferă frumoasă. Cred că Dinamo Zagreb are, în acest moment, cea mai bună echipă din istorie”, a declarat Zoran Mamić

 

Cele mai citite

Cine sunt cei mai doriți angajatori din România

Un studiu elaborat de Catalyst Solutions prezintă un clasament al celor mai doriți angajatori din România, în anul 2024, arată un articol postat pe...

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregătește de un război lung cu Occidentul

Prezența unui civil în fruntea ministerului apărării din Federația Rusă și recenta modificare a legii învățământului din China, prin care elevii din gimnaziu vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă