12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Astra și-a pierdut unul dintre oamenii de bază pentru trei...

Liga I: Astra și-a pierdut unul dintre oamenii de bază pentru trei etape. Ce a decis FRF

Astra Giurgiu nu-l va putea folosi pe atacantul Denis Alibec la următoarele trei meciuri, după ce acesta a fost suspendat trei etape, de Comisia de Disciplină a FRF, şi a fost amendat cu 3.500 de lei.

Denis Alibec a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF după ce a fost eliminat în partida cu ASA Târgu Mureş, din etapa a XV-a a Ligii I, conform site-ului oficial al LPF.

Citește și Cupa României Optimi: Pandurii-Dinamo, meciul serii de miercuri. Vezi programul și rezultatele

Atacantul giurgiuvenilor a primit cartonaşul roşu după ce a protestat și i-a adresat injurii arbitrului Marcel Bîrsan.

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a fost și el sancţionat cu avertisment după ce a avut de asemenea l-a fi amenințat pe centralul partidei.

Comisia FRF a mai dictat următoarele sancțiuni: Paul Anton (FC Dinamo) – 2 etape, 3.000 lei amendă; Radoslav Dimitrov (FC Botoșani) – 1 etapă și 740 lei; Ionuţ Voicu (CSMS Iași) – 1 etapă și 740 lei; Cristian Ciobanu (Concordia Chiajna) – 1 etapă și 740 lei.

Citește și Cupa României: ASA Târgu Mureș, calificată în sferturile de finală

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă