Lenjeriile din bumbac disponibile la finette.ro, calitatea asigurată de materiale de calitate

Atunci când sunteți în căutarea unei lenjerii, chiar dacă aveți repere fel de fel, de cele mai multe ori vă lăsați atrași de culori și printuri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2020 - 12:54

Rolul unei lenjerii este însă, mai întâi de toate, unul practic și mai apoi unul estetic. Iar de aici și până la confuzia legată de calitatea materialului mai este doar un pas. Descoperiți la Finette universul lenjeriilor din bumbac, finet și nu numai.

Lenjeriile din finet - calitate de care poate nu știți

Suntem obișnuiți să reperăm ca fiind de calitate o lenjerie de pat din bumbac; când auzim despre alte variante se pare că lucrurile devin incerte. Nu vă feriți însă de finet. Lenjerii de pat Finet pot fi la fel de bune, dacă alegeți în cunoștință de cauză.

Așadar, ce este finetul?

Un material ce îmbină calități diverse, de interes însă pentru oricine. În industria textilelor finetul a cunoscut o schimbare majoră; dacă la început era realizat din lână și asta făcea materialul mai greu, ulterior ingeniozitatea unor ingineri a făcut ca finetul să fie realizat din bumbac. Uneori combinat și cu alte fibre sintetice, însă în proporții prea mici cât să fie deranjant sau dezavantajos, finetul a devenit una din opțiunile ideale pentru lenjeriile de pat. Iată și de ce:

- Rezistă mai mult și mai bine la uzură.

- Este fin și plăcut.

- Își menține culorile și printurile pentru mult timp.

Lenjerii de pat de la finette.ro

Atunci când sunteți în căutarea unei lenjerii descoperiți și magazinele de nișă. Dintre acestea se remarcă numaidecât și www.finette.ro. Totodată pentru lenjeriile din finet disponibile sunt și prețuri excelente care astfel dublează motivele pentru care veți dori să faceți achiziții de aici. Așadar nu vă fie frică să alegeți un set de lenjerie colorată, multicoloră, cu print floral sau geometric. Acesta va rămâne intact după multe spălări, datorită materialului din care sunt confecționate astfel de lenjerii. Atenție însă la ce temperaturi le spălați și călcați, întrucât producătorul menționează și aceste detalii, menite să contribuie la menținerea printului.

Trebuie spus că acestea sunt produse în țară, unele sunt lenjerii de la Pucioasa spre exemplu. Așadar preferați calitatea furnizată de producători autohtoni. Există și aici diversitate, astfel că unele sunt mai groase, încă au o textură fină și plăcută la atingere și sunt ideale pentru acest sezon. Unele sunt satinate și pare că vă răsfață pielea, dat fiind că sunt fine și ușor fluide.

Pentru un astfel de set, în funcție de câte piese conține și ce dimensiuni are, ajungeți să scoateți din buzunar în jur de 100-150 de lei. Dar acum finette.ro are și un val de reduceri la mai toate categoriile de lenjerii, cu până la 30%. Oricare din acestea pot fi comandate din pagina menționată, cu posibilitate de livrare oriunde în țară, serviciu ce depinde de curierat rapid sau de poștă.

Lenjeriile de pat sunt negreșit cele de care depinde și odihna. Alegeți calitatea, dar acestea nu trebuie să însemne costuri exagerat de mari.

Contact:
0770 213 601
[email protected]

Comentarii