Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un motor multifuncţional a fost lansat pe piață de producătorul german STIHL

Lansare motor multifuncțional destinat grădinarilor

Noul utilaj de la STIHL lansat în această primăvară în România este destinat grădinarilor și are la bază un motor multifuncțional de 1,2 CP și 27,2 cm³

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2018 - 21:45

Practic, marele avantaj este că pe un singur motor se pot monta șapte unelte diferite destinate întreținerii gazonului, prelucrării solului și curățării suprafețelor. Motorul MM 56 de la STIHL poate fi folosit  la lucrări de fărâmițare a pământului grosier, prin adaptarea unei grape, cu o lățime de lucru de 22 cm, iar pentru afânarea solurilor grele poate fi utilizată freza BF-MM. Marginile gazonului vor fi îndreptate cu utilajul FC-MM, montat pe motorul multifuncțional, iar pentru îmbunătățirea creșterii rădăcinilor de iarbă se va cupla aerisitorul pentru gazon RL-MM.

Mușchiul și straturile încâlcite de la suprafața gazonului pot fi “rezolvate” cu ușurință cu un dispozitiv special, având o lățime de lucru de 50 cm. Iar dacă utilizatorii doresc să folosească motorul funcțional la curățarea aleilor, acestuia i se poate monta o perie măturătoare sau un valț măturător, pentru degajarea de murdărie, nisip, pietricele sau frunze.

Dacă parcela care trebuie îngrijită nu se află chiar lângă casă, sistemul multifuncțional poate fi deplasat cu ușurință în portbagajul mașinii, prin rabatarea cadrului. Această funcționalitate ajută, evident, și la economisirea spațiului de depozitare a utilajului.

STIHL are deja o tradiție tehnică în dezvoltarea motoarelor multifuncționale.  Astfel, producătorul german a lansat în urmă cu câțiva ani sistemele combinate KM 56 și KM 94 pe care se pot monta alte motounelte destinate îngrijirii spațiilor verzi, cum ar fi o motocoasă, o suflantă, un utilaj pentru tăiat gardul viu, o freză pentru aerarea solurilor, dar și 2 emondoare pentru copaci.

Toate aceste echipamente se pot găsi pe rafturile celor 360 de magazine ale distribuitorilor autorizați STIHL din toată țara.

 

 

Comentarii

loading...