14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleLa ce să fii atent când alegi husa pentru protecția smartphone-ului? Sfaturi...

La ce să fii atent când alegi husa pentru protecția smartphone-ului? Sfaturi utile de la GSMnet.ro

Atunci când vine vorba despre protecția smartphone-ului nimeni nu poate contrazice efectul asigurat de o husă profesională, realizată dintr-un material calitativ. Aceasta este ideală atunci când favorizează și întrebuințarea practică a dispozitivului, când accesul la porturi se realizează usor și rapid.

Pentru a beneficia de astfel de avantaje, desigur, cumpărătorul trebuie să realizeze o selecție atentă a husei de protecție. Magazinele de profil pun la dispoziție modele dintre cele mai complexe, însă nu toate sunt în măsură să asigure protecția deplină a telefoanelor si să se plieze pe nevoia de confort a utilizatorului.

În întâmpinarea celor care doresc să se bucure de toate aceste avantaje într-un singur produs, vine GSMnet.ro. Magazinul online oferă o gamă largă de huse de protecție, de la producători consacrați. Fiecare se poate orienta pe site după produsul potrivit pentru modelul de smartphone pe care îl deține, simplu și rapid.

Pentru a realiza de fiecare dată o alegere potrivită, respectiv huse telefoane care se pliază perfect pe modelul de smarthone deținut, eliminând riscul de deteriorare al dispozitivului, iată care sunt recomandările oferite de experți.

Protecția optimă a smartphone-ului cu ajutorul huselor de la GSMnet.ro

Indiferent că este vorba despre o husă flip, view, toc, geanta, book, armband, bumper sau pouch, există o serie de aspecte de care trebuie să se țină cont, în luarea deciziei de cumpărare:

  • Acces facil la funcțiile telefonului

Pe cât de mult contează rolul propriu zis al husei, cel de protecție, în egală măsură trebuie să se plieze aceasta și pe nevoia de confort în utilizare. Gama propusă pe GSMnet.ro oferă acces deplin și imediat la porturile și butoanele dispozitivului.  

  • Caracteristicile materialului husei

În acest sens, clienții interesați găsesc pe GSMnet.ro huse durabile, care absorb cu succes șocurile în caz de lovituri sau impact neprevăzut cu suprafețe dure sau zgârieturi. Husele pot fi confecționate din: silicon, plastic, TPU (Poliuretan termoplastic), piele, poliuretan, aluminiu sau material textil.

Carcasele de silicon sunt foarte flexibile, maleabile și ușor de manevrat, oferă spații pentru butoanele laterale și mufe. Carcasa de silicon oferă protecție datorită elasticității materialului și capacității de amortizare a acestuia.

Carcasele din plastic dur sunt ideale pentru persoanele care vor accesorii personalizate, deoarece se produc într-o mare varietate de modele și culori. Iubitorii de gaming, filme sau desene animate vor aprecia husele Call of Duty, Star Wars, Disney Minnie, Frozen sau Princess.

Dacă siliconul atenuează impactul căderii de la o distanță mai mică, plasticul oferă protecție și pentru căderi de la distanțe mai mari. Un alt avantaj al huselor din plastic este termoconductibilitatea mai ridicată decât a carcaselor din silicon, adică telefonul transmite caldura cu mai mare ușurință, prevenind supra-încălzirea.

Carcasele din TPU sunt un hibrid între silicon și plastic dur. TPU (poliuretan termoplastic) este un material rezistent și flexibil în același timp. Diferența constă în faptul că siliconul nu mai stă la fel de bine fixat pe telefon după o perioadă, în timp ce TPU rezistă la fel de bine chiar și după doi ani de la achiziționare.

De asemenea, TPU nu reține la fel de mult praf și puf, alunecă mai ușor în buzunar, fiind, totodată, un material suficient de rigid pentru a proteja dispozitivul.

Desigur, atenția publicului va fi îndreptată și asupra părții estetice, pe care de asemenea se pliază produsele disponibile în magazinul online GSMnet.ro. Confortul în utilizare este susținut și de design-ul husei, respectiv de textura sa.

Se vor bucura de o utilizare de durată a smartphone-ului cei care vor avea în vedere atât o husă de protecție care se încadrează în aspectele mai sus menționate, cât și alte accesorii mobile de calitate, menite să sporească durata de viață a acestuia și buna lui funcționare. La GSMnet.ro cei interesați găsesc accesorii de protecție de calitate la costuri rezonabile.

Cele mai citite

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

ROMÂNIA LIBERĂ urează un Paște Fericit cititorilor și colaboratorilor: Hristos a Înviat!

Redacția ROMÂNIA LIBERĂ vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștelui ne îmbrățișează într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, aducându-ne împreună într-o comuniune...
Ultima oră
Pe aceeași temă