11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleKim Kardashian și Kanye West nu mai locuiesc împreună

Kim Kardashian și Kanye West nu mai locuiesc împreună

West a preferat ca în ultima perioadă să stea departe de ochii lumii, după ce în vara lui 2020 a făcut o serie de declarații controversate în timpul campaniei prezidențiale. Tot atunci căsnicia sa cu Kim Kardashian a fost în pragul unui divorț.

Sfârșitul de an l-au petrecut, de asemenea despărțiți. Kim a postat multe fotografii pe rețelele de socializare în compania familiei sale, dar în nici una nu apărea artistul. 

„Se pare că nu are în plan să se întoarcă în LA prea curând, sau cel puțin, nu definitiv, dar Kim este OK cu asta. Are mulți oameni minunați care îl sprijină, iar asta o ajută pe Kim să fie liniștită. E într-un loc mai bun când e acolo, iar Kim trebuie să rămână în LA și vrea să aibă copiii alături de ea. Își dă toată silința ca viața lor să rămână una normală. Vorbesc în fiecare zi, iar Kanye vorbește la telefon sau pe FaceTime cu copiii.”, a declarat sursa pentru site-ul Hollywood Life.

Rapperul locuiește în Wyoming acolo unde are o fermă în valoare de 14 milioane de dolari, iar Kim îl vizitează o dată pe lună alături de cei patru copii pe care îi au împreună.

 Este cunoscută dorința lui Kanye de câțiva ani de pleca din California, întrucât nu se regăsea cu acel stil de viață cu care soția lui era obișnuită de mic copil.

 

În mod clar, distanța dintre cuplu a fost una din sursele care l-au determinat pe Kanye să facă declarațiile care au surprins pe toată lumea, dezvăluind că își dorește să divorțeze de Kim încă de acum 2 ani.  Mai mult, după ce și-a cerut scuze public pe Twitter soției sale, Kanye a scris pe Twitter că „Familia mea trebuie să locuiască lângă mine’.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă