Kim Kardashian a fost dată în judecată

Kim Kardashian a fost dată în judecată de o companie care o acuză că i-a furat logoul, pe care vedeta de reality show l-a folosit pentru cel mai nou parfum pe care l-a lansat pe piaţă, potrivit tmz.com.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 12:10

Compania de marketing Vibes Media afirmă că vedeta, prin firma sa KKW Fragrance, i-a furat logoul, pe care l-a folosit pentru parfumul Kimoji, lansat pe piaţă marţi şi care, potrivit specialiştilor în domeniu, a avut deja vânzări de milioane de dolari.

Mai precis, ambalajul noului parfum este similar logoului companiei Vibes Media, cu sediul în Chicago.

Vibes Media, care şi-a înregistrat logoul în 2012, doreşte ca parfumul lui Kim Kardashian să nu mai fie comercializat, iar lotul existent deja să fie distrus şi îi cere vedetei despăgubiri, a căror valoare nu a fost făcută publică.

Kim Kardashian, protagonistă a emisiunii TV "Keep Up with the Kardashians", este una dintre actriţele de reality show cel mai bine plătite din televiziunea americană. În 2015, Kardashian, care este căsătorită cu rapperul Kanye West, se situa pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de reality show, cu câştiguri de 53 de milioane de dolari.

Comentarii