19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleKeith Flint, solist şi dansator al grupului The Prodigy, a murit la...

Keith Flint, solist şi dansator al grupului The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani

Un purtător al poliţiei din Essex a spus: „Am fost chemaţi la ora 08.10, luni, privind starea unui bărbat. Am venit şi, din păcate, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort. Rudele au fost informate. Moartea lui nu este tratată ca suspectă şi va fi întocmit un raport pentru medicul legist”.

Reprezentanţii serviciului de ambulanţă au spus că au fost sunaţi la ora 08.08 cu o solicitare privind un bărbat inconştient în Brook Hill, Dunmow, însă el a decedat înainte ca medicii să ajungă.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cofondator al grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

Cele mai citite

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă