3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeLifestyleKatie Price neagă că a condus băută atunci când şi-a avariat SUV-ul

Katie Price neagă că a condus băută atunci când şi-a avariat SUV-ul

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, pusă sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate pe 10 octombrie, a apărut luni în faţa unei instanţe din Bromley.

Price fusese reţinută de poliţie după ce se izbise cu SUV-ul într-un parapet din cartierul Woolwich (Greenwich), în sud-estul Londrei.

Poliţia a descoperit-o pe vedetă în vehiculul staţionat pe marginea drumului, care prezenta semne de avarii, la ora la 1.40 a.m în districtul Shooter’s Hill (Woolwich).

Potrivit poliţiei, Price avea 69 micrograme de alcool per 100 mililitri în aerul expirat, faţă de limita legală de 35 micrograme.

Îmbrăcată într-o haină de blană de culoare gri, blugi albaştri şi pantofi stiletto negri, Price a vorbit luni în faţa instanţei doar pentru a nega acuzaţiile, a-şi da numele, adresa şi data naşterii.

Eliberată în prezent pe cauţiune, Price va fi judecată de o instanţă din Bexley începând din 25 februarie.

Cele mai citite

Ce avantaje asigură țevile din inox pentru instalații sanitare

Se întâmplă frecvent ca persoanele care nu cunosc foarte bine metalele să nu ştie tot ce este este important despre aliaje și proprietățile acestora....

Cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală se apropie de final. Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 devine un ”bulevard” verde!

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri,...

Remontada ardelenească în Giulești. Rapid a condus cu 2-0, dar a pierdut

Universitatea Cluj a reușit o revenire de senzație și a învins-o pe Rapid cu scorul de 3-2, pe Giuleşti, în ultimul meci al etapei...
Ultima oră
Pe aceeași temă