Josh Homme (Foto: youtube)

Josh Homme, liderul Eagles of Death Metal, și-a cerut scuze după ce a lovit o fotografă

Cofondatorul grupului Eagles of Death Metal Josh Homme, totodată lider al grupului Queens of the Stone Age, și-a cerut scuze, duminică, după ce sâmbătă în timpul unui concert a lovit în față o fotografă care și-a petrecut noaptea la spital în urma acestui incident.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2017 - 10:47

Într-o înregistrare video publicată de revista Variety se poate vedea cum chitaristul și vocalistul rock dă cu piciorul în aparatul de fotografiat al unei fotografe care a lovit-o pe aceasta în față, în timpul unui concert susținut în cadrul evenimentului ''Almost Acoustic Christmas Party'', informează AFP citată de Agerpres.

Concertul a fost organizat sâmbătă, în Los Angeles, de postul de radio KROQ.

Chelsea Lauren, care lucrează pentru agenția Shutterstock, a declarat că a petrecut noaptea la camera de gardă a spitalului Cedars-Sinai și s-a confruntat, duminică, cu dureri în zona gâtului și cu stări de greață. De asemenea, ea a adăugat că are vânătăi la nivelul frunții.

"Un atac, de orice formă, este inacceptabil, indiferent de motivație", a scris victima pe contul său de Instagram.

Fotografa a adăugat că presupune că Josh Homme se afla sub influența alcoolului și a drogurilor în momentul faptei.

''Eram acolo unde trebuia să fiu, nu am încălcat nicio regulă. Încercam pur și simplu să-mi fac treaba", a scris Chelsea Lauren.

Josh Homme și-a cerut scuze și a descris incidentul drept un accident. El susține că "și-a pierdut echilibrul în timpul spectacolului" și că a lovit cu picioarele și echipamentul.

"N-aș face niciodată rău în mod intenționat cuiva care lucrează sau participă la unul dintre concertele mele și sper că Chelsea va accepta regretele mele sincere", a scris rockerul pe Twitter.

Lauren nu s-a arătat impresionată de scuzele artistului și a declarat pentru Variety că ''evident (gestul) a fost foarte intenționat'' și că intenționează să se adreseze poliției. ''Simt că dacă nu fac nimic el va continua să lovească oamenii în față și nu va avea probleme pentru că este muzician. Nu este corect'', a susținut ea.

Explicația muzicianului a provocat un val de critici pe rețelele de socializare, unii utilizatori scriind că artistul ar trebui să fie anchetat penal pentru fapta sa.

Josh Homme, în vârstă de 44 de ani, este membru fondator al trupelor Queens of the Stone Age și Eagles of Death Metal. Cu toate acestea, el nu s-a aflat pe scenă la 13 noiembrie 2015 când formația californiană Eagles of Death Metal cânta la Bataclan în Paris la momentul atentatului terorist. În acea seară, aproximativ 1.500 de persoane au participat la concertul Eagles of Death Metal, iar 90 au fost ucise.

Liderul Queens of the Stone Age este, de asemenea, producător muzical și a colaborat la ultimul album al legendarului muzician punk-rock Iggy Pop.

Comentarii