John Corbett va juca în continuarea serialului „Sex and the City”

Actorul John Corbett a anunțat că revine în distribuția celebrei producții „Sex and the City”.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

19.04.2021 - 17:10

Pregătirile pentru continuarea serialului „Sex and the City” sunt în toi, iar veștile nu întârzie să apară. Actorul Jogn Corbett a confirmat presei americane că va reveni în rolul fostului logodnic al lui Carrie Bradshaw, Aidan Shaw, pe care îl interpreta și în producția originală, relatează Page Six.

„Urmează să joc în serial”, le-a spus acesta într-un nou interviu, adăugând că veștile sunt „foarte încântătoare” pentru el. „Îmi plac toți oamenii de acolo, au fost foarte drăguți cu mine”, a mai spus Corbett. Cât despre numărul de episoade în care își va face apariția, Corbett spune că „s-ar putea să fie în destul de multe.”

Producția este realizată de cei de la HBO, iar continuarea serialului se va numi „And Just Like That...”. Serialul va avea 10 episoade a câte 30 de minute și le va avea ca protagoniste doar pe trei dintre cele patru personaje feminine principale. Le vom revedea astfel pe Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte). Kim Cattrall (Samantha) a refuzat în repetate rânduri să joace în orice fel de continuare a serialului, zvonindu-se chiar că ar fi vorba de neînțelegeri între ea și actrița Sarah Jessica Parker.

Citește totul despre:

Comentarii