14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleIonel Ganea este noul antrenor al FC Rapid, în urma concursului de...

Ionel Ganea este noul antrenor al FC Rapid, în urma concursului de CV-uri

FC Rapid și-a ales antrenorul, după ce în urmă cu o săptămână a lansat un concurs de CV-uri. Tehnicianul grupării giulește este Ionel Ganea, fost jucător al clubului vișiniu.

Administratorul judicar Cristina Andronache, preşedintele Nicoale Manea şi team-managerul Dănuţ Perjă au hotărât, joi, să îi propună lui Ganea conducerea tehnică a echipei. Pe lista posibililor antrenori s-au mai aflat Adrian Iencsi şi Marian Rada, potrivit Mediafax.

Ganea, care urmează să semneze în cursul acestei zile contractul, revine la Rapid ca antrenor după ce a evoluat ca jucător în două rânduri pentru formaţia giuleşteană în 1999 şi 2007. În vârstă de 40 de ani, fostul atacant a mai antrenat echipele Dinamo II, Sănătatea Cluj, Rapid Chişinău şi ultima oară Universitatea Cluj.

În primele două meciuri oficiale, cu CS Universitatea Craiova şi Steaua, din Cupa Ligii-Adeplast, formaţia Rapid a fost condusă de directorul tehnic Marian Rada.

Ionel Ganea este cunoscut și pentru excesele sale de furie, într-unul din episoade strâng de gât un tușier, la un meci din 2007.

Cele mai citite

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...
Ultima oră
Pe aceeași temă