Instagram permite postarea conţinutului pe mai multe conturi

Instagram lansează prima facilitate nouă din 2019, o facilitate prin care utilizatorii pot posta acelaşi material pe mai multe conturi simultan.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2019 - 10:56

Remarcată de mai mulţi utilizatori şi ulterior confirmată de Instagram, noua facilitate poate avea rolul de a veni în sprijinul brandurilor dar, totodată, poate încuraja şi spamul.

Noua opţiune a fost integrată în pagina de publicare şi este cât se poate de simplu de folosit. După ce completează descrierea şi eventualele tag-uri, utilizatorul poate bifa conturile pe care să fie postat conţinutul, chiar înainte de a apăsa butonul de publicare.

Pentru a putea publica pe mai multe conturi simultan, utilizatorul trebuie să fie logat deja pe conturile respective.

Posibilitatea postării aceleiaşi imagini sau filmări pe mai multe conturi ar putea fi considerată utilă de branduri sau de cei care care gestionează mai multe conturi de business şi pot acum să publice mai multe posturi într-o singură acţiune.

Însă, noua opţiune, care cu siguranţă va fi folosită şi abuziv de o parte a utilizatorilor, ar putea afecta calitatea conţinutului din feed şi ar putea aduce conţinut duplicat în acesta.

Noua opţiune va deveni disponibilă utilizatorilor de iOS pe parcursul următoarelor săptămâni. Oficialii Instagram nu au anunţat când va fi implementată aceasta şi pe Android.

Comentarii