2.3 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeLifestyleInstagram lansează o nouă aplicaţie

Instagram lansează o nouă aplicaţie

“De la lansarea noastră în 2010, am asistat cu uimire la prosperarea şi creşterea comunităţii. Este o mare realizare”, a declarat consilierul delegat al Instagram, Kevin Systrom.

Instagram, deţinut de Facebook, a prezentat cu acest prilej IGTV, o nouă aplicaţie care permite vizualizarea de videoclipuri de o oră realizate de creatori profesionişti de conţinut şi de celebrităţi abonate la această reţea de socializare.

IGTV este o aplicaţie independentă şi o opţiune în cadrul platformei Instagram.

Este proiectată special pentru a vedea pe telefonul mobil videoclipuri sau programe de lungă durată, în format vertical, realizate de vedete ale reţelelor de socializare sau din lumea spectacolului cu milioane de followeri pe Instagram.

IGTV funcţionează asemeni un televizor: când se deschide aplicaţia încep să fie difuzate videoclipurile.

Potrivit Instagram, vedete precum Kevin Hart, Kim Kardashian West, Nicky Jam, Chris Hemsworth sau Lele Pons au început deja să utilizeze IGTV. Pentru abonaţii obişnuiţi, limita de durată a unui video va fi de 10 minute.

Prin lansarea IGTV, Instagram intră în concurenţă directă cu televiziunea tradiţională şi cu platforme video ca YouTube, proprietate a Google, la capitolul conţinuturile audiovizuale de lungă durată.

Cele mai citite
00:01:10

Capitala Arabiei Saudite va găzdui târgul mondial Expo 2030

Capitala Arabiei Saudite, Riad, a câștigat dreptul de a găzdui târgul mondial Expo 2030, au arătat rezultatele votului de marți, într-o altă victorie diplomatică...

Peste 3000 de dealeri auto îi cer lui Joe Biden să oprească inițiativa privind vehiculele electrice

O coaliție formată din peste 3.000 de dealeri auto din SUA îi cere președintelui Joe Biden, printr-o scrisoare deschisă, să stopeze inițiativa considerată agresivă...

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...
Ultima oră
Pe aceeași temă