18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎncă un cuplu la Hollywood! Actrița Olivia Wilde are un nou partener

Încă un cuplu la Hollywood! Actrița Olivia Wilde are un nou partener

Actrița ar forma un cuplu cu tânărul artist Harry Styles, cu care s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare al peliculei „Don’t Worry Darling”.

Cei doi au făcut parte din distribuție și, potrivit surselor citate de DailyMail tot acolo s-ar fi îndrăgostit.  Wilde și Styles și-au petrecut întreaga toamnă a lui 2020 împreună, filmând pentru pelicula, care a fost regizată chiar de Wilde.

 

Weekend-ul trecut cei doi s-au afișat pentru prima oară în public la nunta unui prieten comun, iar artistul ar fi prezentat-o pe Olivia ca fiind „iubita’ lui. La eveniment au fost surpinși și de paparazzi, iar Olivia și Harry se țineau de mână, fiind foarte apropiați unul de celălalt. 

„Au fost în Montecito, California, în acest weekend pentru o nuntă. Erau afectuoși, se țineau de mână și păreau foarte fericiți. Formează un cuplu de câteva săptămâni.’, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicația PEOPLE.

Olivia, 36 de ani, și Harry, 26 de ani, au fost văzuți ulterior la domiciliul cântărețului din Los Angeles.

Potrivit site-ului People, Olivia s-a despărțit la începutul anului 2020 de Jason Sudeikis, cu care avea o relație din noiembrie 2011 și alături de care are doi copii: Otis, 6 ani, și Daisy, 4 ani.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă