8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleImagini incendiare! Cum arată Loredana Groza în costum de baie la 50...

Imagini incendiare! Cum arată Loredana Groza în costum de baie la 50 de ani

Artista a dorit să-și dedice prima parte a acestui an relaxării, plecând în câteva destinații exotice în primele luni din 2021. Chiar și acum Loredana se bucură de soare pe malul unui ocean. 

Loredana a reușit să se reinventeze din anii 90 până acum, ținând pasul cu schimbările radicale din industria muzicală, dar și cât privește imaginea pe care o expune publicului.

Artista s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul care a stârnit valuri de uimire și intrigă în mediul online doind să demonstreze că la 50 de ani arată mai bine decât în tinerețe. În stilul său neconvenţional, artista a ales un costum de baie extravagant, pe care nu oricine ar avea curajul să îl poarte.

 

 

 

 

Așa cum era de așteptat nici reacțiile din partea celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. Se pare că fanii vedetei sunt împărțiți în două tabere. 
În timp ce o parte dintre aceștia o laudă, cealaltă o critică spunându-i că ceea ce face este exagerat.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă