2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăLifestyleHoroscop 7 decembrie: Luna plină aduce schimbări

Horoscop 7 decembrie: Luna plină aduce schimbări

Berbec: Luna Plină poate aduce la suprafață sentimente care trebuie exprimate, iar modul în care expuneți lucrurile este esențial. Cu toate acestea, cu Marte insistent în Gemeni și Soarele în Săgetător, ați putea ajunge să fiți destul de direct și deloc diplomatic.

Taur: Luna Plină de astăzi oferă o șansă de resetare care v-ar putea ajuta să obțineți un control mai bun asupra finanțelor tale. O factură sau o cheltuială poate apărea brusc și trebuie plătită. Și cu această influență puternică pe axa dvs. financiară, veți fi gata să negociați sau să faceți noi aranjamente.

Gemeni: Dacă v-a trecut ceva în minte, veți dori să rezolvi asta. Există o șansă să vă gândiți prea mult la lucruri în ultima vreme, iar acest lucru v-ar putea pune piedici unei oportunități. Încercați pași mărunți.

Rac: Apetitul dvs. de a explora noi oportunități este mare. Încercați să nu vă asumați mai nimic altceva, decât dacă vă descurcați.

Leu: Se pare că vă simțiți bine făcându-vă propriile lucruri, încât s-ar putea să nu vă deranjeze altceva din jurul dvs. Luna Plină de astăzi sugerează că s-ar putea să nu aveți altă opțiune decât să participați la un eveniment, chiar dacă preferați să continuați cu un proiect creativ sau să aveți alte planuri de petrecere a timpului liber.

Fecioară: Dacă un proiect sau un obiectiv ajunge la finalizare în zilele următoare, atunci merită să continuați. În altă ordine de idei, vă dați seama ușor dacă un obiectiv sau o ambiție și-a pierdut strălucirea.

Balantă: Cu o Lună Plină în Gemeni și cu sectorul tău de călătorie, planurile dvs s-ar putea dezlega. Și totuși, în timp ce o parte a ta este încântată de perspectivele care ți se oferă, puteți rămâne blocat într-un alt domeniu al vieții.

Scorpion: Pe măsură ce Luna se opune Soarelui în Săgetător, faza lunară rezultată ar putea aduce o problemă emoțională în prim-plan. Orice circumstanțe par să apară acum, pot fi legate de sentimente care sunt îngropate în subconștient și care pot fi asociate cu experiențele trecute. Găsirea unei modalități de a-i elibera ușor pe Scorpion poate fi vindecatoare și transformatoare. În curând vei începe să prosperi din nou.

Săgetător: Relațiile pot beneficia de o abordare blândă, întrucât Luna Plină din zodia opusă Gemenilor, evidențiază diferențele de opinie. În timp ce cuvintele rostite ar putea transmite un lucru, sentimentele din spatele lor pot dezvălui ceva mai profund. Dacă sunteți pregătit pentru o conversație emoționantă care ar putea să nu fie confortabilă, atunci poate fi un schimbător de joc într-un mod bun.

Capricorn: Dacă vă puteți reduce programul, atunci este înțelept să faceți acest lucru. Zilele următoare pot aduce complicații. Dacă un loc de muncă sau o altă activitate pare să-și fi depășit utilitatea, s-ar putea să simți că este timpul pentru o schimbare. Luna Plină sugerează că ați putea fiți pregătit pentru un nou început și noi provocări.

Vărsător: Sentimentele ar putea scăpa de sub control, deoarece s-ar putea să fii atras de cineva într-un mod intens, chiar dacă acest lucru nu are sens pentru tine. Luați-vă timp de gândire.

Pești: Luna de astăzi v-ar putea duce cu gândul la o oportunitate. Totuși, poate simțiți că nu sunteți suficient de bun pentru asta. Merită să recunoașteți aceste emoții și să le scoateți în lumină.

sursa

Cele mai citite

LIVE UPDATE România egalează Thailanda în Cupa Davis. Urmează meciul decisiv

UPDATE: România a reușit să egaleze Thailanda. Scorul este acum 2 - 2. Urmează meciul decisiv. Nicholas David Ionel, cel mai bine clasat român la...

LIVE UPDATE România egalează Thailanda în Cupa Davis. Urmează meciul decisiv

UPDATE: România a reușit să egaleze Thailanda. Scorul este acum 2 - 2. Urmează meciul decisiv. Nicholas David Ionel, cel mai bine clasat român la...

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă