22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăLifestyleHoroscop 16 august: Scorpionii vor face un pas periculos astăzi

Horoscop 16 august: Scorpionii vor face un pas periculos astăzi

Berbec 

Astăzi berbecul va fi obosit de eliminarea unei urgențe majore la locul de muncă. Odată ce vei trece peste acest hop, tu și toți cei care ați ajutat  o să primiți zeci de mulțumiri. Gândește-te să fi mereu activ și să te implici la locul de muncă, deoarece vei avea mult mai multe de câștigat.

Taur

Taurul va admira astăzi fapta unui străin. Această persoana va observa că ești într-o problemă majoră  și se va face tot posibilul să te ajute. Nu uita să îi mulțumești călduros acestei persoane și să păstrezi legătura cu ea. În acest om vei găsi un prieten credincios care va fi alături de tine mult timp de acum încolo.

Gemeni

Pricipala sarcină de astăzi a gemenilor va fi depășirea unei crize de familie. Vei avalua tot ceea ce s-a întâmplat între tine și jumătatea ta și vei realiza că erai foarte aproape de a divorța. Pentru a preveni acest lucru, nu-ți fie frică să recunoști atunci când te înșeli și de asemenea, nu te abține de la scuze atunci cand este cazul. Încearcă să-ți faci cuvintele cât mai umile și mai iubitoare, sinceritatea și căldura îți vor salva relația de cuplu.

Rac

Astăzi racul va primi o mustrare aspră. Motivul acesteia este o greșală majoră în proiectul tău, din cauza faptului că nu te-ai concetrat suficient. Dacă nu dorești să fi cunoscut ca un amator, concentrează-te asupra afacerilor și lasă bârfa cu colegii de la muncă. Colegii tăi deja și-au demonstrat valoarea profesională, însă tu mai ai până să dovedești acest lucru, așa că lucrează cu cât mai mult entuziasm!

Leu

Leul este depășit astăzi de o lene destul de mare. Cu greu te vei forța să îți îndeplinești sarcinile de la locul de muncă. Odată ajuns acasă vei începe să ai un comportament apatic. Încearcă să te bucuri de ce a mai rămas din vară, răsfață-te, fă un picnic, aceste lucuri îți vor schimba starea de spirit într-un mod pozitiv.

Fecioară

Toate lucrurile făcute azi de fecioară vor fi conduse de pasiune pentru o anumită persoană. La cererea acestei persoane te vei grăbi spre celălalt capăt al orașului, fără vreo teamă ca vei rămâne blocat. Din păcate pentru tine, această persoană pentru care ai o pasiune destul de mare, nu dorește o poveste de dragoste cu tine, ci vrea doar un prieten foarte bun.

Balanță

Balanțele vor petrece astăzi o zi foarte simplă. Vei avea grijă încet de obligațiile de la locul de muncă, fără a te mai gândi prea mult. Singurul tău scop în această joi va fi posibilitatea de a sta liniștit pe internet, unde vei fi întâmpinat de persoana alături de care ai început o corespondență romantică. Înainte de a deschide ușa sufletului tău de tot, asigură-te ca această persoană nu este falsă, sau să fie legată de familia ta.

Scorpion 

Scorpionii vor face un pas periculos astăzi. Acest lucru se referă la un proiect oferit prietenilor tăi apropiați. Visând să te îmbogățești cât mai repede, vei investi o sumă destul de mare în această idee. Calcului tău va fi justificat, dar va fi o coincidență, nu un semn de pricepere. Ai girjă cu privire la alegerile pe care le faci, pentru că e posibil ca lucrurile să se schimbe brusc.

Săgetător

Astăzi săgetătorii vor fi capabili de miracole. Vei fi în stare să realizezi imposibilui și vei fi în stare să influențezi decizia șefilor tăi. Superiorii tăi, care te-au împovărat destul de mult, te vor lăuda și îți vor scrie un cec mărișor. Acești bani vor ajunge în curând, deci mai ai timp să te gândești cum îi vei cheltui. Apropo, această sumă de bani este exact ce îți trebuie pt achiziția care ai visat-o de mult.

Capricorn 

Astăzi capricorniii vor observa un comportament ingredibil de frumos. Acesta va fi dat de o persoană pe care o cunoști de foarte mult timp. Va fi un mare șoc, deoarece se pare că această persoană te privește cu mai multă cășdură, decât în oricare alt moment. Reflectă asupra ta, poate acestă persoană atractivă ar putea să fie partenerul tău. Dacă simți că nu ești atras, încearcă să îndepărtezi treptat persoana pentru a nu cauza suferință.

Vărsător 

Astăzi vărsătorul nu trebuie să facă tranzacții cu bunuri imobiliare. Există riscul ca această tranzacție să aducă o mulțime de îngrijorări, nu acum, ci mai târziu. Dacă este important pentru tine să închei această tranzacție cât mai repede posibil, utilizează serviciile avocaților profesionițti. Această joi nu îți va aduce alte probleme și vei reuși să petreci o zi destul de confortabilă.

Pești

Pentru pești, cel mai important eveniment de astăzi va fi o achiziție mică. Cel mai probabil, este vorba despre un lucru neobișnuit care va completa cu succes dulapul tău. Nu te supăra dacă unul din colegii tăi de lucru se grăbește astăzi să își cumpere același lucru ca și tine. Iartă-l pentru plagiat și găsește doar câteva aspecte pozitive în el.

Cele mai citite

O rețea uriașă de fraude online a fost anihilată în urma unei operațiuni globale

Cetăţeanul chinez Yunhe Wang a fost arestat pentru că ar fi fost creierul din spatele unei reţele uriaşe care a furat miliarde de dolari....

Un bărbat cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online la instanță în timp ce conducea

Un judecător din Michigan a rămas surprins când un bărbat care a fost acuzat că a condus cu permisul suspendat a apelat la o...

Proprietățile leușteanului: o sursă bogată de nutrienți și antioxidanți

Într-o lume în care ne străduim tot mai mult să adoptăm un stil de viață sănătos, cunoașterea beneficiilor pe care ni le aduce natura...
Ultima oră
Pe aceeași temă