15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleHagi consideră că Bancu trebuie să lupte pentru a reveni după accidentarea...

Hagi consideră că Bancu trebuie să lupte pentru a reveni după accidentarea teribilă din Cupă

Hagi consideră că gestul său de a-l vizita la spital pe Nicuşor Bancu, grav accidentat la meciul de Cupă dintre FC Viitorul şi CS Universitatea Craiova, a fost unul normal şi că fotbalistul trebuie să lupte pentru a reveni după accidentare.

"Sunt lucruri omeneşti care te sensibilizează. Sunt lucruri normale pentru mine, să mă duc să vizitez un copil care arată bine, care a jucat bine şi i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat. E un comportament normal. Am vorbit cu el, era încrezător, trebuie să lupte, să devină mai puternic acum. Greutăţile în viaţă te fac să revii mai puternic", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a menţionat că fundaşul Alin Şeroni, care i-a fracturat piciorul lui Bancu, a fost foarte afectat şi timp de două zile nu a participat la antrenamente. "Şeroni este afectat, două antrenamente nici nu a fost. Nimeni nu îşi doreşte acest lucru. Trebuie să treacă peste şi să joace fotbal în continuare", a adăugat Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că nu este dezamăgit de eliminarea din Cupa României, deoarece jucătorii săi au evoluat bine. "De ce să mă dezamăgească eliminarea din Cupă? Am fost aproape să-i scoatem. Am jucat bine. Am întâlnit o echipă bună, valoroasă. A fost un test foarte bun pentru noi, puteam să-l trecem, dar am rămas cu doi oameni în minus. Chiar am făcut un meci bun", a completat Hagi, potrivit Mediafax.

În vârstă de 22 de ani, Nicuşor Bancu a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei de miercuri, contând pentru optimile de finală ale Cupei României Timişoreana. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă '54 şi Mateiu '112, respectiv Ţîru '90+2.

 

Cele mai citite

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...
Ultima oră
Pe aceeași temă