26.8 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăLifestyleFRF anchetează cazuri de meciuri trucate în Liga a II-a

FRF anchetează cazuri de meciuri trucate în Liga a II-a

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a demarat o anchetă cu privire la suspiciuni de meciuri trucate în Liga a II-a. Surse din cadrul FRF au spus că sunt luate în vizor 12 partide în sezonul anterior din liga secundă, potrivit Mediafax.

Cele mai multe meciuri suspecte de trucare sunt ale formaţiei Gloria Buzău, două dintre ele fiind disputate de către actuală prim-divizionara FC Voluntari.

Citește și Liga I Etapa a 16-a: Înfrângere, dup 10 ani, pentru Steaua, în fața CFR-ului. Vezi rezultatele

La dosarul înaintat Comisiei de Disciplină a FRF, şi care fi analizat luni, au fost depuse mai multe probe video, cât şi mărturii în scris ale unor jucători.

Din declaraţiile celor care au depus probe reiese faptul că meciurile din Liga a II-a ar fi fost trucate, rezultatele acestora fiind jucate la mai multe case de pariuri din străinătate.

Sursele citate au afirmat că meciurile trucate se află şi în atenţia autorităţilor române, care au recomandat însă ca iniţial cazul să fie analizat de către instanţele sportive.

Cele mai citite

Un nou incendiu la metrou

Un nou incendiu a avut loc la metrou, la doar două zile după incidentul din apropiere de stația Piața Romană, pe aceeași magistrală. Staţiile de...

Un viitor Parc de distracții la Parța, în județul Timiș

În județul Timiș se pune la cale construirea pe o suprafață imensă a unui Parc de distracții, asemănător Futuroscope sau Tivoli, pe 70 de...

Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv

Primarul Cristian Popescu Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv. Piedone primise din partea judecătorilor patru ani de închisoare. Infracțiunea pentru care...
Ultima oră
Pe aceeași temă