28 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeLifestyleFotografiiNadia Comăneci, imagine rară cu mama sa, Ștefania

Nadia Comăneci, imagine rară cu mama sa, Ștefania

Nadia Comăneci și-a surprins admiratorii din mediul online cu o imagine rară în compania mamei sale, Ștefania.

Mama gimnastei are frumoasa vârstă de 80 de ani, cu toate astea nu s-a ferit să meargă în sala de gimnastică alături de fiica sa, Nadia Comăneci.

Ștefania Comăneci a îmbrăcat o ținută specială pentru momentul vizitei în sala de gimnastică.

Aceasta a optat pentru un tricou negru cu cifra 1.00, nota arătată de tabela Omega la Jocurile Olimpice de la Montreal în dreptul Nadiei Comăneci, întrucât nu era prevăzută cu patru cifre, o pereche de pantaloni de aceeași nuanță și pantofi sport în picioare.

 În spatele ei stă chiar Nadia, care are zâmbetul până la urechi:

„Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă”, a scris Nadia Comăneci în dreptul fotografiei.

Mama, cel mai mare sprijin al Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci a rememorate de multe ori începuturile sale în gimnastică. Mereu a vorbit despre mama sa, cea care i-a fost întotdeauna sprijin, dar și cea care a îndrumat-o spre acest sport:

„Aveam foarte multă energie. Mama a încercat să găsească o variantă prin care să-mi consum energia în condiții mai sigure. Să las în pace copacii, casele și alte obiecte. În Onești se deschisese o mică sală de sport de către familia Simionescu. La șase ani și ceva, am intrat pentru prima dată în ea și am descoperit paralelele mai interesante decât bătătorul de covoare și saltelele care mă ajutau să nu mă mai julesc.
Acolo, sub îndrumarea antrenorului Marcel Duncan, am învățat să fac prima rostogolire, prima roată, prima prindere la bară. Mă jucam și învățam totodată. Mama era fericită că scapă pentru câteva ore de mine și putea să-și vadă liniștită de treburile casnice”, a rememorat Nadia Comăneci în cartea „Scrisori către o tânără gimnastă”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Achiziții de lux pe bani publici. Subordonații lui Grindeanu au nevoie de cele mai noi și performante telefoane în valoare de 8.000 de euro

Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce s-a aflat că managementul instituției a achiziționat, prin...

Reţeta minune care îmbunătăţeşte metabolismul şi te scapă de grăsimi

eshidratarea nu ar trebui privita cu usurinta intrucat poate cauza ameteala, slabiciune, gura uscata si oboseala. In cazuri extreme, poate da palpitatii, confuzie...

Grindenu a greșit grav cu comunicarea după tragedia de la Călimănești. “Sorine, uită-te la Marcel! El nu face tâmpneii de genul ăsta!”

"A fost de o lipsă de simț politic incredibilă. Cum să ieși să spui cine este vinovat și cine ce a făcut?! Nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies