38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Vlada l-a pus în încurcătură pe viitorul soț

FOTO. Vlada l-a pus în încurcătură pe viitorul soț

În calitate de reporter sportiv, Vlada s-a alăturat celor care l-au criticat dur pe Guardiola în deciziile luate asupra strategiei de joc a lui Manchester City, fapt care a condus la eliminarea șoc a echipei din Liga Campionilor. În plus, Vlada a mai avut un motiv personal de critică, deoarece viitorul ei soț a fost lăsat pe bancă pentru toate cele 90 de minute ale meciului.

Într-un video postat pe canalul ei de YouTube, blonda a spus: „Ca să o spun cât mai elegant posibil și fără să înjur, vina este în totalitate a lui Guardiola. Într-un moment atât de crucial, să pui în aplicare o tactică atât de experimentală pentru City este o dezamăgire. De ce să joci cu trei fundași centrali dacă de obicei o faci cu o linie de patru. Pur și simplu nu am cuvinte”.

După o serie de critici primite din partea fanilor, Zinchenko și-a întrerupt propria nuntă pentru a-și cere scuze și pentru a se delimita de părerile proaspetei sale soții.

Într-un comunicat emis chiar în ziua marelui eveniment, acesta a declarat următoarele: „Deși soția mea este jurnalistă, în același timp este și un fan uriaș al echipei. În videoclipul postat și-a dat o părere, a reacționat pur și simplu ca un fan dezamăgit. Sper că înțelegeți”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă