15.7 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

FOTO. Paige Woolen a lăsat inhibițiile deoparte

Spre surprinderea multora însă, diva cu forme de vis are numai 114.000 de urmăritori pe celebra rețea de socializare, dar asta nu o descurajează să își încânte fanii cu poze fierbinți, ajutându-i astfel să treacă peste singurătatea impusă de carantină.

Paige colaborează cu diferite reviste, iar din banii obținuți din modelling și-a deschis propria afacere. Pentru a rămâne în forma fizică de zile mare care a consacrat-o, aceasta a ales să își investească toate economiile în deschiderea unui centru de pilates, iar decizia pare să fi fost una inspirată, întrucât sala este plină mai tot timpul.

Revenind la nebuniile americancei de pe Instagram, „Quarantitties” a fost descrierea aleasă de Paige pentru ultima fotografie postată, aluzie la bustul său generos, dar și la faptul că pandemia de coronavirus ne forțează să stăm în carantină.

Într-un interviu acordat cu ceva vreme în urmă revistei „Maxim”, bruneta născută în California a mărturisit că apreciază cel mai mult la un bărbat bunătatea: „Cred că a fi bun este un lucru care este trecut cu vederea în zilele noastre, mai ales pe rețelele de socializare. Poți spune ce are cineva sau cum arată, dar nu poți vedea cine este cu adevărat atunci măștile cad”.

Ultima oră
Pe aceeași temă