FOTO. Ea o eclipsează pe Georgina lui Ronaldo

Fotomodelul de origine română Andreea Sasu ține prima pagină a tabloidelor din Italia după ce a reușit performanța de a o detrona pe Georgina Rodriguez din topul celor mai frumoase iubite de fotbalist din Peninsulă.

Share

Rl online 0 comentarii

19.10.2020 - 22:50

Bruneta în vârstă de 30 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an cu Riccardo Saponara, jucătorul italian legitimat la Fiorentina. Fotomodelul născut la Pașcani a început relația cu Saponara imediat după ce și-a încheiat legătura cu faimosul designer Philipp Plein, milionar alături de care a stat un an și de care s-a despărțit cu scandal.

După despărțirea de Plein, modelul a trecut printr-o perioadă agitată, în care a avut mai multe relații de scurtă durată. Printre cuceririle româncei s-a aflat și motociclistul italian Andrea Iannone, suspendat din MotoGP pentru dopaj.

Acum, însă, norocul pare să-i fi surâs Andreei, care a mărturisit că urmează să fie dusă la altar de jucătorul în vârstă de 28 de ani. „Ne înțelegem foarte bine și suntem fericiți unul cu altul. Avem planuri mari împreună, o să ne căsătorim”, declara bruneta în urmă cu ceva timp.

Andreea Sasu este licențiată în marketing şi publicitate, iar în urmă cu 10 ani a decis să se mute în Italia pentru a-şi urma visul şi a deveni fotomodel. În prezent, românca este o prezență constantă pe podiumurile de modă de la Milano.

Comentarii