21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Ea este viitoarea doamnă Hulkenberg

FOTO. Ea este viitoarea doamnă Hulkenberg

Aflați într-o vacanță în orașul îndrăgostiților, pilotul de Formula 1 a făcut pasul cel mare și s-a logodit cu lituanianca Egle Ruskyte, după aproape 5 ani de relație.

Cuplul a împărtășit vestea pe conturile personale de Instagram ale fiecăruia, postând aceeași fotografie, ce îi înfățișa îndrăgostiți și fericiți pe un pod pitoresc din Veneția.

Hulkenberg a adăugat o descriere simplă: „Portret de familie!”, în timp ce proaspăta sa logodnică a scris: „Viitorii doamna și domnul Hulkenberg #teiubesc”.

Simpaticul câine al cuplului, Zeus, care are propria sa pagină de Instagram, li s-a alăturat și el în călătorie, fiind martor la fericitul eveniment.

Hulkenberg este împreună cu Ruskyte încă din 2015, atunci când starul din Formula 1 i-a spus adio iubitei de la acea vreme, după o relație de 8 ani.

Egle conduce propria afacere în lumea modei, specializată în haine croșetate și îmbrăcăminte de plajă. Superba lituaniancă trăiește la Monaco și din cauza programului ocupat ajunge destul de rar la cursele iubitului său.

Se pare că cei doi sunt foarte discreți când vine vorba de viața de cuplu, postând foarte rar poze împreună.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă