14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFotbal feminin. România a terminat pe locul al doilea Turneul de la...

Fotbal feminin. România a terminat pe locul al doilea Turneul de la Balaton

Naționala feminină de fotbal a României a ocupat locul al doilea la Cupa Balaton, turneu organizat de Federația Ungară, după ce a fost învinsă de Belarus în finală cu scorul de 5-2 (3-2), informează FRF citată de Agerpres.

Pentru România au marcat Nicole Popa și Cristina Carp.

Selecționerul Mirel Albon a folosit următoarea formulă: Lavinia Boandă — Lidia Havriștiuc, Brigitta Goder, Larisa Sîrbovan, Nicole Popa, Beatrice Tărășilă, Laura Desmerean, Ana Maria Gorea, Isabelle Mihail, Alice Roca, Cristina Carp. Au mai jucat: Adina Giurgiu, Mara Bâtea, Ioana Bortan, Corina Olar.

În semifinale, România a învins Serbia cu scorul de 4-3. România nu a putut conta la această competiție pe cele mai bune “straniere” ale sale.

România a mai jucat finala turneului Cupa Balaton și în 2014, când a pierdut la loviturile de departajare în fața Slovaciei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă