22.4 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăLifestyleFoodTop 10 inventatori de la Google şi invenţiile care ţi-au uşurat viaţa

Top 10 inventatori de la Google şi invenţiile care ţi-au uşurat viaţa

Google are o armată de inventatori care lucrează pentru companie în Mountain View sau peste tot în lume, însă 10 dintre ei s-au detaşat în clasament, patentând mai multe invenţii decât oricine altcineva, relatează businessinsider.com.

Simon Tong (84 de invenţii) este cel care a făcut ca rezultatele căutării tale să fie subliniate. Google îngroaşă termenii căutaţi pentru a putea fi observaţi cu mai multă uşurinţă.

Stephen Lawrence (76 de invenţii) a inventat o nouă metodă prin care rezultatele căutate să fie primele afişate. Datorită lui, utilizatorii pot căuta termeni în funcţie de anumite criterii, precum vechimea articolului, tipul articolului sau dimensiunea lui.

Benedict Gomes (66 de invenţii) a proiectat un sistem de catalogare a paginilor web. Google poate cataloga noile pagini cu ajutorul unor „roboţi” care mişună tot timpul pe internet şi cataloghează conţinutul paginilor pentru a putea fi găsite de către utilizatori cu ajutorul motorului de căutare.

Guha Ramanathan (48 de invenţii) a contribuit la îmbunătăţirea căutărilor Google. El a dus la eliminarea ambiguităţilor din cadrul căutărilor.

Amit Singhal (46 de invenţii) a inventat afişarea rezultatelor în limba în care doreşti.

Glen Jeh (44 de invenţii) a inventat metoda autocompletării. În timp ce tastezi termenii pe care vrei să-i cauţi, îţi va apărea o listă cu sugestii privind termenii respectivi.

Taher Haveliwala (44 de invenţii) a inventat o metodă de a elimina linkurile eronate sau inutile dintre rezultatele căutării.

Adam Smith (42 de invenţii) a ajutat la crearea interfeţei Google, care este foarte uşor de recunoscut.

Sergey Brin (42 de invenţii) a ajutat la inventarea căutărilor vocale pentru aplicaţiile mobile dezvoltate de Google. El este şi co-fondatorul Google.

Kamvar Sepandar (42 de invenţii) şi-a dat seama cum poate fi determinată importanţa unui autor. Cu cât un autor este considerat de către sistem ca fiind mai important, cu atât mai sus va fi prezentat printre rezultatele căutării.

Cele mai citite

Sistemele de rachete Patriot livrate de SUA Ucrainei nimicesc avioanele sofisticate ale lui Putin

Colonelul Rosanna Clemente, adjunctul șefului de stat major al Comandamentului de apărare aeriană și antirachetă al Armatei a 10-a, a declarat că sistemele antiaeriene...

Sistemele de rachete Patriot livrate de SUA Ucrainei nimicesc avioanele sofisticate ale lui Putin

Colonelul Rosanna Clemente, adjunctul șefului de stat major al Comandamentului de apărare aeriană și antirachetă al Armatei a 10-a, a declarat că sistemele antiaeriene...

Suveraniștii aduc neomarxiștii la putere în Europa

Alegerile din Duminica vindecării orbului din naștere, organizate în România, au reconfirmat supremația PSD-PNL și la locale și la europarlamentare. Sperietoarea ascensiunii extremismului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă