16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleFoodFOTO. Ce clienţi CELEBRI a apărat avocata Paula Iacob

FOTO. Ce clienţi CELEBRI a apărat avocata Paula Iacob

Avocata Paula Iacob, care a murit, marţi, la vârsta de 83 de ani, a acceptat cazuri profesionale dificile, cu clienţi controversaţi.

Primul client celebru a fost Nicu Ceauşescu, acesta făcând-o extrem de cunoscută. “Cariera mea i se datorează lui Nicu Ceauşescu”, recunoştea Paula Iacob, în anul 2013, într-un interviu acordat publicaţiei “Viaţa Liberă”.

Deschide GALERIA FOTO de mai sus pentru a vedea cei mai cunoscuţi clienţi ai Paulei Iacob.
 
Paula Iacob susţinea că a fost felicitată, pentru preluarea cazului Nicu Ceauşescu, chiar de Corneliu Coposu, care i-ar fi spus că „nu copilul Ceauşescu a făcut rău acestei ţări, nu el a omorât oameni la Canal, la Jilava şi Aiud”.

Alţi clienţi celebri au fost Gigi Becali, Nuţu Cămătaru, precum şi fostul profesor de sport Dan Vişan de la Liceul Jean Monnet. El a fost trimis în judecată pentru viol, dar după pledoaria Paulei Iacob a fost condamnat, cu suspendare, doar pentru relaţii sexuale cu o minoră (care îi era elevă).

Citeşte şi:  FOTO. Paula Iacob: avocata lui Nicu Ceauşescu, apărătoarea animalelor, colaborator al Securităţii

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...

Prognoza meteo pe regiuni. Vremea se va încălzi în următoarele două săptămâni

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă în intervalul 13 - 26 mai. Astfel, în următoarele două săptămâni,...

Cea mai mare despăgubire achitată în 2023, în România

O companie membră a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a achitat, anul trecut, în baza poliţei de asigurare...
Ultima oră
Pe aceeași temă